Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel donanım projeleri nerede, nasıl yapılıyor?

Mami Junior

Aktif Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu engellilerin otomobilleri için yapılan tertibatların projeleri nerde yapılıyor , nasıl yapılıyor ?

benim tahminim herhangi bir makina mühendisine çizdire biliyorsun daha sonra tse de (ist için karaköyde)onaylatıyorsun diye biliyorum yanlışsam bilen arkadaşlar hatamı düzeltsinler:D

Sayın Mami Junior;

PROJE ÇİZİM , TERTİBAT İMALAT VE MONTAJ

konya da engelli araçlarına özel tertibatlar imalatı yapmaktayız. Türkiyenin heryerine hizmet vermekteyiz.
yaptığımız sistemler araçın orjinalliğini bozmadan yapmaktayız. Sistemlerimiz tse onaylıdır
Türkiyenin neresinde olursanız olun 7/24 bize ulaşabilirsiniz.
İletişim tlf : 0532 724 20 01

istanbul da tertibat taktığımız araçlar vardır. Referans verebiliriz.

Ben tertibatımı Bayrak Otomotiv'de yaptırdım ve memnun kaldım, çok ilgililer.
Memnun etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Tavsiye ederim!

@BAYRAK,

Tertibatı proje çizimi ve takması dahil kaça yapıyosunuz ?

engel durumuna göre , aracın düz veya otomatik vites olması , takılacak tertibata göre fiyatlar değişmektedir.

Arkadaşlar bu fiyat olayını biraz açıklarmısınız. Hangileri kaça, proje ve işletme maliyeti nedir? Sitedeki üyelerin bunu bilmesi gerek. Çünkü bazı kişiler önce düşük fiyat verip aracın başına geçince yok şu lazımdı, yok bu uyum göstermedi şöylesini takalım gibi ortamlara girip fiyatları şişiriyor va olanda engelli kardeşimize oluyor. Aynen engelli araçlarında olduğu gibi. :confused:Lütfen ayrıntılı ve tam fiyat vermeden çekinmeyin.....:confused:

ankarada benim bildiğim ve yeni yaptırdığım biri var proje tse onayı falan hepsni yaptırıyo bu insan fiyat da uygun arayın yönlendireyim sizi bu arkadaşa
0505 359 91 10

Üst Alt