haftalar bir iyi bir kotu giderken 12 haziranda psikayri radeusu bulabimistim sonunda ozelikle dahile ile ayni gun yakin saartli aldim gidecek halimozelikle yotk uson bi kac gundur biraz toparladi m2 aydir bu bi ovalabi duzeliyor hali.52 yasinyim cocukluktan beri boyleyim ama 20sneedir seker hasasiyim ilaclarii uzunzmandir kullanmiytordum yeni basladimcuud yine iflas etmis.
ama simdi korkuyorum bu ilaciyada baslni verirse ben ben ne sekerim ne bunyem kdirambilir.
gencken midemi kotu vurmustu convulex diye bisi vermsit bi doktor sonra pes edip birakmistim
isallah iac vermek yerine direk bi tani falan koyarlar bi incelem ayarlar once bi destek aliri mgerek olursa sonra toparadiktansonra belki gerekiyorsa ilac
daha sekerim 1 aydir lacla kontrol ainta alinmaisken 2tnae mide amgiraksorunucikartan ilac varken bideboyle bi lac verilerse mood dengleme amacli stresi mdesi bagirsak yan etkileri derken beni 2.80 edebilir.
bu yan ektileri bajsetiginiz illa herkeste oluyormu yoksa olur mu
zamaninda bana askerde bi ine vurmuslari doktor bana kas kitlenmesi bisler olablir diye asgecseti ilaclarda vermsti bisi olmadi kullnamdim olablirdemislerdi
ama baziilaclar varki baziyanetklerini nerdeyse herkeste okucak kadar sik ve yayginolabilir degil kesin olucakta ddeti degisik gibi
randevuda 2 dk hikaemzi isorunlarimizi anlatmi yetsitirip bide aldigmiz dgier ilaclara diger saglik sorunlarmiziacikayabilcegim dc unveristen flah hiziver bize allahim