Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oyunda heyecanlanınca kalp ritim bozukluğu oluşuyor?

s!gMa!

Üye
Konular
68
Reaksiyonlar
66
Counter Strike 2 oyununu oynarken heyecanlandığımda son 1 aydır kalbim bir değişik atıyor(3-4 kere oldu) kararsız bir atış sergiliyor titremeli gibi; bugün oyunda sinirlendim birisine yine aynı şekilde atışı oldun kalbin.
1 sene öncesinde efor testini tamamlayamamıştım doktor bir şeyin yok demiş dosyayı kapatmıştı. 2 sene geçirdiğim ateşli hastalıktan sonra eski keyfim eski ferim pek yok arada keyfim gelse de genel bir efor kaybı var nedenini bilemiyorum açıkçası.

Aktif kullandığım kal ve tansiyon ilacı olan Nexivol 5 Mg var.

Heyecanlanınca veya sinirlenince kalbin hızlı atması normal,düzensiz ve aritmik bir durum var mı yokmu anlamak için ritim holter ile takip edilmeli.

@s!gMa!,

@s!gMa!,

Hadi o neyse anlık kavga küfür gidiyor zaten cs'de.

Ben ets oynarken sağ şeritten tırın tırın giderken benzer şeyi yaşadım. Ben de bir uğrayayım fakülte hastanesine.

@OğuzHan112, Bugün kardiyoloji de idim EKG normal dedi kalbe ultrasonla baktı normal dedi. Ritim holter ile efor testi istedi bakalım.

Efor testim normal çıktı 3 kademe 6 dakika koştum.
Ritim sorunu biraz olmuş dedi; tansiyon ilacını 2 katına çıkardı. Oyunda ritim proplemi azaldı.

Merhabalar Cs maalesef sinir stres yapıyor bence farklı keyif veren arkadaşlarla oyunlar oynanması daha iyi

@s!gMa!, elbette ilacını içmelisin en iyisini doktor bilir ancak sana tavsiyelerim olacak
1 hareketli yaşam yani günlük bir yürüyüş planı sana çok uygun olur eğer işinde hep oturmak zorunda kalıyorsan yada hep oturuyorsan bu kalpte çarpıntı ve elde titreme sebebi buna internetten sağlıklı yaşam toyoları alarak yardım alabilirsin
Bende elde titreme varsı vede çarpıntı birazda kaygı öyle ise sendede ilaç tan çok sağlıklı hareketli bir yaşama atılmalısın ben öyle yapmıştım ömür boyu yazılan ilacı bir yıl sonra bıraktım hareketli bir yaşama girdim vede tabi düzenli çalışma geçti şükür

@Black-Tie, Cs2 de insanlar ile diyalog eşliğinde oynandığı için sarıyor be hocam. Saat 08:00 dan sonra yetişkinler giriyor oyuna o zaman pek küfür olmuyor takım içi, karşının yazdıklarınıda genelde okumuyorum.
@-ARAGORN-, Çok zorlayamıyorum kendimi geçirdiğim bir ateşli hastalıktan sonra eski düzenim kalmadı. Çok Koşturmacaya beden ve ruhen imkan yok açıkçası.
@Black-Tie, yürüyüş yapıyorum günlük ama b12 hapı almazsam oda yoruyor beni genelde. Şimdilik takviye b12 ile günlük yürüyüş yapıyorum 6 bin- 12 bin adım aralığında…

@Ahmet T, Anlık diyaloglu iletişimli oyun sarıyor diye genelde onu ve BF1 oynuyorum o yüzden diğer oyunlar için pek bir şey diyemem. BF1'de olmuyor hocam.

@Ahmet T, Steam' dan ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Seçkin satın alırsanız o zaman civarlardan Türk oyuncuların daveti geliyor türkler ile oynayabiliyorsunuz. Diğer türlü rasgele eşleştirme veya takımınız var ise takımınızla da satın almadan rekabetçi ücretsiz oynayabilirsiniz.

Haklısınız hocam sohbetli muhabbetli olunca sarıyor bende cs2 oynuyordum ama yapamadım mı çok üstüme gidiyordum bıraktım bir yerden sonra şimdi escape from tarkov oynuyom...

Üst Alt