Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oyun oynamak, müzik dinlemek psikiyatri hastalarına iyi geliyor mu?

@sokr@t, Play Station'da oynamak daha zevklidir. Görüntü kalitesi daha yüksek oluyor

@StandartQ, Var ama sıkıyor ogame yeni sunucu açılınca ona geçicem.Metin 2 takip ediyordum yeni diamond sunucusu ücretlidir yazıyor.Sanal kart olmadan kaydolamam ona.Valorant tam kanser olmalık ve şantaja çok açık.

O kadar çok oyun var ama oynayacak motivasyon bağlılık sabır yok
Her şeyden sıkılıyorum

Bana oyudan çok böyle beni farklı dünyalara ve hayatlara götürecek bir roman veya yeni gelişmeleri konu alan bilimsel makale ve yeni insanlarla tanışmak iyi geliyor ama iyi insanlar tabiki, velhasıl çoğu kişinin bilmediği şeyleri deneyimlemekten hoşnut oluyorum .

Metin 2 yeni diamond sunucu açıldı.Aylardır belki ücretsiz erişim verirler diye bekledim.Yine oyuna girmek için bilet satın almak gerekiyormuş.Sanal kart yapıp alım satım yapmayı beceremiyorum.Bizim ordaki internet kafeler kapandı.Biri ayakta kaldı onda da genç çocuk var yanmış plastik fırlatıyor ruh hastası.İnternet kafeyide gezdim herkes valorant oynuyor.

@Ahmet T, Oyuna girebilsem işsiz güçsüzüm bir şekilde toparlarım.Oyunda çöpçülük yapar bir zırh alır kasılırdım.
Birde youtube kanalımın linkini atıyım sana.

Üst Alt