Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oyun oynamak, müzik dinlemek psikiyatri hastalarına iyi geliyor mu?

Telefona daha az bakmak için mp3 çalar mı alsam dedim de benim dinlediğim müziklerin sevdiğim versiyonları sadece youtube'da var.

Oyun ve müzik hayatım böyle geçiyor yoksa kendimi dinleye dinleye daha kötü olurum

@Pickle, YouTube converter yaz Google'a YouTube'daki müzikleri MP3 olarak indirmek için siteler geliyor.YouTube'daki istediğin müziğin URL 'sini kopyala bu sitedeki arama çubuğu gibi olan yere yapıştır, formatı MP3 seç indire tıkla. Böyle kendine özel liste oluşturabilirsin. At hepsini MP3 çalara dinle 😁

Playstation da GTA5 ve motoGP oynuyorum. Ama müzik dinlemek çok iyi geliyor.

niye böyle oluyor anlamıyorum indiriyorum kuruyorum sonrasında siliyorum sonrasında tekrar indiriyorum şizofreniye m bağlı ?

az önce 6 oyun kurdum

@Ahmet T, aslında bence şizofreni veya bir hastalıkla ilgili değilde hevesle indiriyoruz sonra ya şimdi buna başlasam diye düşünüyoz üşeniyoz aslında bir tanesine başlasak keyif alabiliriz.

bunu aşmanın yolu birlikte oynanılabilir oyunlar olabilir.

bir arkadaşla co op oyunlar sohbet muhabbet ettirelebilir ve iyi olur.

@Ahmet T, Size zarar veren bişi değilki. Sadece zamanınız gidiyor belki oynamaya başlarsanız size uygun olan oyunu bulabilirsiniz.

eskiden oyun bitirmeyi marifet sanırdım ama oyun eğlence amaçlı olmalı. Ne kadar keyif alıyorsunuz o önemli.

en çok ralli oyunum var onu oynuyorum sesler duyuyorum hadi sil diye silmesem üzerime geliyor

@Ahmet T, Doktorunuzla bu konuyu konuşun derim. Ben ne desem yanlış olur. Ben sadece keyfi amaçlı oyunları siliyorsunuz sanmıştım. Ama paylaşmaktan korkmayın doktorunuza dürüst olmak en iyisi. İyi forumlar.

@Ahmet T, farklı bir hobi edinebilirsiniz.

Örneğin basketbol masa tenisi vb gibi yada hangi tür oyunları seviyorsanız illa bilgisayarda oynamak zorunda değilsiniz.

bu arada masa oyunlarıda çok zevklidir monopoly vb gibi.

Oyundan çok el beceriniz varsa fiziksel bir uğraş edinin. Telefon, bilgisayar hem fiziksel hem zihinsel olarak çok yıpratıyor insanı. Duruş bozukluğu, idrak zayıflığı vb. Hemen farkına varmıyorsunuz ama, çıkıp 10 dakika koşmaya kalksanız tıkanıp kalırsınız.uyku düzeniniz bozulur. Buna bağlı bir çok hastalık ortaya çıkar.tecrübeyle sabit 😁

Üst Alt