Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyun oynamak, müzik dinlemek psikiyatri hastalarına iyi geliyor mu?
@Pickle, YouTube converter yaz Google'a YouTube'daki müzikleri MP3 olarak indirmek için siteler geliyor.YouTube'daki istediğin müziğin URL 'sini kopyala bu sitedeki arama çubuğu gibi olan yere yapıştır, formatı MP3 seç indire tıkla. Böyle kendine özel liste oluşturabilirsin. At hepsini MP3 çalara dinle
@Ahmet T, aslında bence şizofreni veya bir hastalıkla ilgili değilde hevesle indiriyoruz sonra ya şimdi buna başlasam diye düşünüyoz üşeniyoz aslında bir tanesine başlasak keyif alabiliriz.
bunu aşmanın yolu birlikte oynanılabilir oyunlar olabilir.
bir arkadaşla co op oyunlar sohbet muhabbet ettirelebilir ve iyi olur.
@Ahmet T, Doktorunuzla bu konuyu konuşun derim. Ben ne desem yanlış olur. Ben sadece keyfi amaçlı oyunları siliyorsunuz sanmıştım. Ama paylaşmaktan korkmayın doktorunuza dürüst olmak en iyisi. İyi forumlar.
Oyundan çok el beceriniz varsa fiziksel bir uğraş edinin. Telefon, bilgisayar hem fiziksel hem zihinsel olarak çok yıpratıyor insanı. Duruş bozukluğu, idrak zayıflığı vb. Hemen farkına varmıyorsunuz ama, çıkıp 10 dakika koşmaya kalksanız tıkanıp kalırsınız.uyku düzeniniz bozulur. Buna bağlı bir çok hastalık ortaya çıkar.tecrübeyle sabit