Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz araç için rapor sahibini Ankara'ya istemeleri normal mi?

desco21

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selamlar

Eniştem bana vekalet verdi Ona engelli aracı aldık. Fakat tüm belgeler tamamlandigini söylediler fatura bile elimde fakat Bugün bana dediler ki engelli vatandaşı görmek istiyoruz. Benim ailem Adana da ben diyarbakirdayim. Rapor kimlik bilgileri herşey doğru olmasına rağmen adanadan buraya gelip goreceklermis böyle bir durum kanuna uygun mudur?

Teşekkürler.

E o arabayı engelliyi gezdiresin diye veriyorlar keyif yapasın diye değil.
Engelli adanada sen diyarbakırda bi gelek hele bakak bakalım bu adam bu arabayla napıyor demişler.

Konuyu ters anladın kardeşim. Aracın mtv ödeyecek olan benim. Ve kanunen tanınmış bir hak bu tabi ki keyf amaçlı bir durum yok orta da benim anlamadığım nokta çaktırmadan rüşvet mi istemeye çalıştılar Yoksa Gerçekten var mı böyle şey anladın mı kardeşim.

Rusvet teklif ettim deme sakin o isler eskidendi.

Valla yazıyı ben mi yanlış yazdım anlamadim. Onlar bana dedi ailen gelecek diye ben diyorum ki böyle uygulama var mı yoksa adam üstü kapalı benden para mı istedi. Ayrıca çalıştığım kurum dolayısıyla rusvetle kanunsuz işlerle işimiz olmaz.

aracın tescil edildiği ildeki taşıtlar vergi dairesi halledebilir diye düşünüyorum

bazen görmek istiyorlar. sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Engel oranınız nedir? aracı siz mi yoksa 3. dereceye kadar olan akrabalarınız mı kullanacak? önce bunları bir yazın bize.

desco21

Engelli aracın MTV.si de muaf :)..
Ödemek zorunda değilsiniz yasal hakkınız..

Engelliyi görmelerinin nedeni başka...

Üst Alt