Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz araç almıştım. Şimdi MTV borcu görünüyor! Ne yapmalıyım?

şule yeşim

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2014 yılında ötv den muaf bir araç aldım mtv ödememek için bir belge doldurmak lazımmış bunu bilmedigim için yapmadım şimdi bana 1800 tl borç çıkarılmış bunun için yapmam gereken birşey varmı şimdiden teşekkür ederim

bulundunuz ilin yada ilçenin vergi dairesine gidin aracın ruhsatı ile birlikte aracın engelli aracı olduğunu belirtin borç iptal edilicektir benimde başıma geldi bu olay ..

Bende yeni arac aldim hic bir evrak doldurmadim aldigim oto bayisi muafsin diyor garanti icin vergi dairesine sorsam iyi olur online sorgulatma varmi acaba

bende e-devlete girdiğimde vergi borçları bölümünde aracımın vergisi cıkıyordu dün ankara yegenbey vergi dairesine gittim benden şu evraklar istendi verdim aracımı vergiden muaf tuttum
rapor aslı ve fotokopisi +ruhsat fotokopisi + kimlik fotokopisi + tertibat proje fotokopisi + orda kendilerinin verdigi formu doldurdum

ulas

Vergi dairesine gidip MTV için başvurman gerekiyor kardeş. Bende yeni araç aldım. Aracı teslim alınca vergi dairesine MTV için başvuru yapacağım. Detayları ben yaptıktan sonra detaylı şekilde veririm.

e-devlete gir vergi borcun varsa cıkıyor

bende 2 ay oldu araç alalı e-devlete girdiğimde vergi borçları bölümünde aracımın vergisi cıkıyordu dün ankara yegenbey vergi dairesine gittim benden şu evraklar istendi verdim aracımı vergiden muaf tuttum
rapor aslı ve fotokopisi +ruhsat fotokopisi + kimlik fotokopisi + tertibat proje fotokopisi + orda kendilerinin verdigi formu doldurdum

Master
bende 2 ay oldu araç alalı e-devlete girdiğimde vergi borçları bölümünde aracımın vergisi cıkıyordu dün ankara yegenbey vergi dairesine gittim benden şu evraklar istendi verdim aracımı vergiden muaf tuttum
rapor aslı ve fotokopisi +ruhsat fotokopisi + kimlik fotokopisi + tertibat proje fotokopisi + orda kendilerinin verdigi formu doldurdum ordaki memur cok sıkı denetliyoruz artık dedi engel durumu ortopedik değilse vergiden muaf tutmuyoruz dedi hatta itiraz yazılarını filan gösterdi bana

araç tescil olduktan sonra dilekçeyle birlikte mtv muafiyet formu doldurup,vergi dairesine verin işlem tamamdır.

Son düzenleme:
Arkadaslar
5 gun oldu arabayi alali e devletten baktim borcu gorunmuyor

Üst Alt