Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otv'siz araç alımında noter onaylı rapor sorunu..?

Deydeys

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben otv sız arac almak ıstıyorum %100 engellı raporu var vasi tayını yapıldı..bayıye gıdıp arac ıcın anlastık ancak noter onaylı rapor ıstedıler elımızde rapor yok mahkemeye verıldı ne yapacagız bılmıyorum hastane rapor veremeyecegı soyledı...Sadece noter onaylı raporumuz eksık yardım edersenız sevınırım

Hem elimizde rapor var diyorsunuz,hemde hastahane rapor vermiyor diyorsunuz!daha anlaşılır,açıklayıcı yazarmısınız?

istanbul harici bir devlet hastanesine git hastane vergi indirimi vere bilir nitelikte olsun. Bir günde çıkarır sın Engelin devam ediyor ise.

daha önce rapor aldığın hastaneye dilekçeyle baş vur eski raporun aslının aynısıdır üç suret al notere git noter bu aslının aynısıdır surete istinaden istediğin kadar noter onaylı suret alırsın ben defalarca yaptım ve adana bir çok engelli arkadaiımız bu şekilde hal ediyor

Otv siz araba rapor asli

Arkadaslar raporu aldik ancak mahkeme aslini vermiyor tabiki asli gibidir raporu verdi...Bu raporla bayiye gitsem arac alabilir miyim yardimci olursaniz sevinirim

aslının aynısıdır raporu noterden suret çıkardıktan sonra ancak bayi de araç alabilirsin

@by yolcu;

Sagolun hocam inşallah bir aksilik çıkmaz

Arkadaslar bayi bizden raporun orjinalini ve 3 adet noter tasdiklisini istedi..Ama bizde raporun orjinali yok asli gibidir rapor mevcut..Noterden tastiklettirebilir miyiz?? Ve bayide raporun orjinalini istedikleri icin bir sorun cikar mi yardimci olursaniz sevinirim

bayii raporun aslını ne yapacak hangi yasa yönetmeliğe göre istiyor.aslının aynısıdır ne demektir.zaten noter aslı gibidir diye suret veriyor.burada engelli bir arkadaş noterden aldığı suretle suzuki spiplaş aldı.raporun aslını daha önce yurtdışından aldığı araba için ankara nakilhanedeki sağlık kuruluna vermişti.

Hocam bilmiyorum rapor asli ve noter tastiklisini istediler zaten bende suanda asli gibidir var yarin noterden tastiklettiricem sonrada bayiye gidecegim insallah sikinti cikarmazlar

Hastane size neden tek rapor verdi? Genellikle 2-3 adet veriyorlar.
madem tek rapor verildi, neden bunu bir yere vermeden önce noterden 2-3 kopya çıkartmadınız?
Bayi neden hem raporun aslını hem de 3 suretini istiyor? 2 tane noter onaylı suret yetiyor. Raporun aslını ne yapacaklarmış?

Ne sistemsiz, saçma sapan bir memleketiz.

sağlık kurulu raporunun aslı veya noter onaylı örneği iş görür.

Üst Alt