Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz araç alımı için rapor aldım. Raporum %42'den %20'ye düşürülmüş!?

mbaran

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba bugün ÖTV indiri için raporum çıktı ve engel oranım %42 den %20 düşürülmüş ne yamam gerekiyor acilen bana yardımcı olmanızı istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

%42 den 20 ye ciddi düşürülmüş engeliniz neydi acaba?

Sol ayak polio kısalık var uyluk ve baldır diğer ayağa göre çok ince ve güçsüz

Raporunda oranın hiç önemi yok. dolayısıyla %42 den % 20 ye düşürülmüş olması itiraz etmeni gerektiren bir durum değil.

ÖTV için aldığın raporda "sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir" ibaresi varsa ÖTV siz otomatik vitesli araç alman mümkün.

ÖTV siz alınacak araçlarda yerlilik şartı geldi, ona da dikkat edersin.

cevabınız için teşekkürler. Geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun.

@mbaran

problem ne anlamadım gerçekten. ortada sıkıntılı hiç bir durum yok.

1. memursunuz, engelli kadrosunda çalışıyorken rapor oranınız düştü, normal memur olarak çalışmaya devam edersiniz.

2. vergi indiriminizin olması size hiç bir artı sağlamıyordur. maaşa olan etkisi problem yaratacak kadar fazla değildir.

3. amaç ÖTV siz araç almak ise %20 oranlı rapor bunu sağlayabilir, yeter ki raporunuzun açıklama kısmında mevzuta uygun
"sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir" ibaresi olsun.

sonuç olarak ben sizin adınıza problem göremedim, yerinizde olsam itiraz etmezdim rapora.
benin anladığım kadarıyla,
mevcut durumda memurluğunuza bir sıkıntı olmadığı gibi ÖTV'siz araç almanız içinde engel yok.

Üst Alt