@indison33
Yani şimdi hep birlikte gerekli yerlere sesimizi duyurarak ama böyle ama öyle bir ilerleme bir gelişmeye hep birlikte imza attık. uymulama yürürlüğe girmeden kimse birşey diyemez bence. belki iç yazışmalarda kanunda böyle böyle yazıyor sizler bunu otomatik vites olarak yorumlayın da denmiş olabilir kurumlara ve bu ile bağlı olan müdürlüklere. malum doğrucu davut ülkesi değiliz, kulağı tersten tutma ülkesiyiz. ama benim düşüncem, bu kanunun uygulamasında sıkıntı yaşanacak olunursa yine bir şekilde hep birlik olarak sesimi duyurur isek tam seçim önü yeni kanun çıktı ama yanlış yapıldı denir ise hem rezil olmama hem oy kaybetmeme düşüncesi ile yine bir düzenleme yapılır ve şayet yaşanacak olunursa, yaşanan mağduriyet giderili. artık şurada kaldı 10 gün arkadaşlar, biraz daha sabır. 10 gün sonra yine burada ötv indirimi için yapılan başvuruları ve alınan cevapları bir birimizle paylaşalım ki sorun yaşayacak olan arkadaşımız olursa aldıkları cevaplar örnek teşkil etsin.
Bu konuyu açtıktan sonra, benden fazla emek harcayan, belki de daha önce faydalanmış olup faydalanmayacak olsa dahi bizlere yardım eden tüm arkadaşlara ve forumdaşlara yürekten teşekkür ediyorum, Ben razı oldum ALLAH'da sizlerden razı olsun dostlarım.