Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ötv indirimli sıfır araç alım işlemleri nedir?

efe0606

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Ötv indiriminden sıfır araç alırken hangi aşamalar gerekiyor...özel tertibat proje çiziminden tescil işlemi ne kadar neler yapılıyor

bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

Araba alacağın firma bütün işleri takip ediyor... Önemli olan Sağlık raporunda engel oranıyla birlikte tertibatlı araç kullanabilir ve ötv den muaftır ibaresinin bulunmasıdır.Mesela Benimkisinde bulunan ibareyi aynen yazıyorum.(Hastanın H sınıfı ehliyeti mevcuttur. ÖTV den muaftır. Sol ayak tertibatlı otomatik vitesli araç kullanabilir) Eğer mevcut sağlık raporunuzda bu ibare bulunmuyor ise Başkent Üniversitesine gidip 1 hafta içinde yeniletebilirsiniz.Diğer hastanelerle hiç uğraşmayın...

H sınıfı ehliyetim var..özel tertibatlı araç kullanabilir ibaresi var ama tertibatın nasıl olacağı ile ilgili bilgi yok..

Raporda yazılan Hastalığınıza göre tertibat yapılır.

tm da işlemler neler kendim yaptırırsam sırayla nedir bilen var mı?

Donanımı taktırın, projeyi çizdirin, muayene ettirin, emniyetten ruhsat işlerinizi halledin, en son MTV'den düşürmek için raporunuzla beraber vergi dairesine gidin.

Sıfır arac alırken mtv sını aracı aldıgınız bayı dusurtuyor..Sızden ayrıca ıkı tane noter onaylı ozurlu raporunuda ısteyecekler..

raporun birini vergi dairesinde ötv bürosuna diğerinide emniyete veriyorlar

aynen hüseyinin dediği gibi

Anladım...kimisi de tm diyormuş ama bi sorun çıktığında hiç ilgilenmiyorlarmış !!!!

2002 den beri h sınıfı belgem var 2009 aldığım raporda özel tertibatlı araç kullanabilir h sınıfı ehliyet alabilir yazıyor bu rapor kaç yıl geçerli arkadaşlar

bende aynı durumdayım

H sınıfı ehlietim var, ve üzerinde tamamen elden kumandalı otomatik vites kullanır yazıyor. Ama benden de rapor istediler. 4 nüsha.

bu maddeyi gösterin, elinizde uygun ibarelerin olduğu rapor olduğunda yeniden isteyemezler.

2010 yılına ait bir rapor buldum. özel tertibatlı araç kullanabilir kısmında evet işaretli. Sanırım bu yeterli olacaktır.

Üst Alt