Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimli olarak alınan aracın kredisinin yapılandırılması mümkün mü?

ALİRİZA1

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar % 1,08 kredi faizi ile aldıgım araç için kredi yaılandırması yapabilirmiyim?Bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım istiyorum güncel faiz oranı % 0,86 olmuş.Teşekkürler.

ÖTV indirimli olarak Kredili Araç alabilirmiyim.

Merhabalar arkadaşlar, Benim sizden öğrenmi istediğim ise ÖTV indiriminden faydalanarak alacağımız aracı, ARAÇ Kredisi kullanarak (ÖTV'den muaf olduğumuz için) alabilirmiyiz. Firmalara sorduğumda pek bir bilgilerinin olmadığını ancak aracı almaya karar verdiğimde Bankaya sorduklarında net bir cevap verebileceklerini söylediler. Bu konuda da bana bilgi verirseniz sevinirim.
NOT: Ayrıca [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ben “sağ ayaktan engelliyim” bana kendi otomatik vitesi sağ el tertibatlı aracı olan (elden gaz fren tertibatı olan veya sağ pedal sola alınmış olan) aracıyla ücretli ÖZEL DİREKSİYON DERSİVEREBİLECEK kurs ya da kursiyer de arıyorum. [/SIZE][/FONT]

Bu konuda kapı kapı dolaşıp en uygun krediyi aramalısınız.

Yakın zamanda kredi alıp, öneride bulunabilecek kimse var mı?

Üst Alt