Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimli araç alımında sağ kol adaletsizliğine çözüm arayalım!

Yüksel KÖROĞLU

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sol koldan ampute olan ÖTV yararlanıyor da sağ kol ampute olan neden yararlanmıyor aynı şekilde ayaklardada aynı sorun Ben diyorumki bir engellinin H sınıfı sürücü belgesi varsa bu haktan yararlanmalı senin sağın solun diye sorun olmamalı bu konuda site yönetici ve dernekler bu konu ile görüşme yapmaları bizlerinde yapacak bir şey varsa yapalım arkadaşlar bu yasaları çıkarırken bizlerin fikirleri ve derneklerin görüşleri alınmıyormu tepedekiler ne bilir bizlerin halini .

yüksel bey sol koldan engelli olanlar ötv den yararlanamaz, sağ koldan engelliler ötv den yararlanır. İsterseniz konuyu düzeltin.

Ben şunu demek istiyorum sağ sol diye ayırım olmasın H sürücü belgesi olan herkes bu aktan yararlanmalı diye düşünüyorum.

Bir yerde okudum sol kola veriyor diye o açıdan yazdım. sağ koldan veriliyor diye yasada varmı varsa paylaşırmısın arkadaşım

Sağ koldan engellilerin engel durmuna göre vites kolunun üstüne takılan tas şeklinde bu ampute olanlar için veya vitesi sağdan sola kullanımı sağlayan tertibat takılması durumundan ötv den yarlanabilir. Bu şekilde tertibatlarını yaptığımız müşterilerimiz var ve bu şekilde ötv den muaf araç aldılar.

Üst Alt