Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV ile ilgili mevzuat değişmiş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ist01

Arkadaş değişti diyor ama ne değiştiğini yazmıyor yanlız kendisi bilgilendirilmiş???? :))

ist01

Duyum gibi birsey mi? Zira ben nette degisiklik ile ilgili birşey bulamadım

[h=1]ÖTV Yönetmeliği Değişti! İndirimli Engelli Araç Alımı Nasıl Olacak?[/h][h=2][/h][FONT=Roboto]Bu haberi paylaşın / yorum yapın: [FONT=FontAwesome][/FONT] [FONT=FontAwesome][/FONT] [FONT=FontAwesome][/FONT] [FONT=FontAwesome][/FONT]Haber Tarihi : 22 Temmuz 2016 Cuma 17:10
[/FONT]

ÖTV Yönetmeliği Değişti! İndirimli Engelli Araç Alımı Nasıl Olacak? - Engelliler Sitesi

Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar okuyup yeni değişiklikleri yorumlayabilirler sanırım. Bizlerde bilgilendirilmiş oluruz.

benim okuduğum sadece şu sol el kol artık ötv indiriminden yararlanabilecek yani eski müfredat yine aynı değişik olmamış varsada buraya yazın hepimiz öğrenelim

Sol kol için sinyal ve sileceklerin diger tarafa aktarilmasini hareket ettirici tertibat saymiyor. Otomotik vites için bir tertibat istiyor

Arkadaşlar, 29 Aralık 2015'de değişti zaten. Yeni bir şey yok. Sakin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt