Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oturduğumuz yerden başka bir yerden plaka çıkartabilir miyiz?
Arkadaşlar merhaba ötv siz engelli aracı almayı düşünüyoruz. İkamet ettiğimiz yerden farklı bir plaka ile çıkarmak istiyoruz bunu nasıl yapabiliriz. Aracı 0 alacağız ve ötv siz engelli aracı olacak. Teşekkürler şimdiden
Güney273; Arkadaşım en kolayı çıkartmak istediğin yerden ilden bir trafik takipçi bul neten aç telefonla görüş ben öyle yaptım. Önce telefon ile görüştüm bayiye de trafik takipçinin telefonunu verdim bayi ile takipçi halletti
Ben daha geçen ay bunlarla uğraştım ve istediğimiz plakayı çıkarttık. Ancak bunun için ikametimizi Pendikten Beykoza aldık ve emniyette de bağış yapmak durumunda kaldık.
arkadaşım şehrinizin harici bayii hariç hangi şehirdeki bayiden aracınızı alırsanız o şehrin plakasını alırsınız bağış mağış olayıda yok ben aracı kendi şehrimden 50 km ilerdeki bayiden aldım aracı aldığım şehrin plakası takıldı ruhsat plaka felan bayiler hallediyor ayrıca aracılara gerek yok
Almak istediğin ilde oturan birinin adına alman gerekiyor aracı Ankara plaka istiyorsan ankarada ikamet eden birinin adına alman lazım. Veya kendi ikamet ini değiştirmen lazım