Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ottobock M2 tekerlekli sandalyemin oturma genişliğini nasıl daraltabilirim?

Konular
33
Reaksiyonlar
1
Ottobook m2 tekerlekli sandalye kulaniyorum sandalyem 45 cm oturma genisligi ben bumu 43 vey 41 cm cekmek istiyorum sandalyenin alt kisminda ayar kisimlari var buna imkan veriyor sandalye daraltimda oturma demirleri yuvalarina oturmuyor bunu nasil cozcem boylemi kulanilmasi lazim madem buna imkan veriyor neden demirler yuvalarina oturmuyor

C0vIOK.jpg

C0vJqM.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
makasta yer alan delikler var ya, vidayı en içerdeki (48) deliğe yerleştirdiğinde oturma yerin daralacaktır. Sonra da döşeme sarkmasın diye döşemenin ortasından pens attır.

hocam ben sandalyemi daraltmak istiyorum o deliklerin sandalye ayarlana bilme ölcusu sandim meger deyilmis sandalyem 44 -45 cm bunu 42 cekmek istiyorum orta gobek şase demirlerinden 1 cm kesip kaynak etsem isim gorulur diye umuyorum sizce hangi kaynagi kulanmaliyim
C5nOG2.jpg

yukarıda görseldeki vidayı 48 numaralı deliğe taktığında sandalyen daralacak

Ayarlancani biliyorum hocam ben sandalye 42 yapmak istiyorum bu mumkunmu onu soruyorum bir yolu varmi

:)
benim dediğim işlemi yaptığında zaten oturma alanın 42'lere düşecek

:) hocam evet daraliyor ama oturmuyor sandalyenin yanlari havada kaliyor

C5nnkT.jpg

Bunu boylemi kulancam anliyamadim

mantıken oturması gerekir üst tarafın da. Buna mani olan şeyi incelediğinde görebilmen gerek.

Oturmuyor hocam bir arkadaşta o ayarlana bilen parcanin standart seri uretim oldunu 45 ise 45 42 ise 42 dir deyistiremesin yani yari 42 cektimde evet sandalye daraliyor istedim sekilde ama oturmuyor buna engel bir parcada yok :(

Üst Alt