Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomobil için modern şık bir özel donanım nereden alabilirim?

Konular
88
Reaksiyonlar
0
Arakadaşlar arbamı sattım. Allah kısmet ederse ix 35 almayı düşünüyorm. şimdi güzeel şık görünene arabada sırıtmayan modern bir aparat arıyorum. Mersedes benz in sitesine girip aparatılı araçlar var. çok şık güzel arabanın parçası gibi duruyor sırıtmıyor bu aparatlatı almamız mümkündeğilmi mersedes bayilerinden. Ayrıca ix 35 de hız sabitleyici cc yok bu da gazı elle kulanan benim gibi insanlar için çok çok önemli. Gazı sabit tutabilecek bir sistemde olsa aparatta süper olacak. Bilgilerinizi paylaşın lğütfen

Cloud arkadaşın yazdigi model geçici olarak kullanılabilir bir model. Mercedes'in aparatları güzel. Bilgi Paylaşımına devam. Ben de yerli modelden sıkılmaga başladım.

Bune ya benim kullanığım bundan daha iyi.
Mercedesin yaptığı aparatı alma şansımız yokmu bayilerle görüşsek ben işim gereği zamanım yok

Beğenilecek bir model değil o, ancak tatile gittiğin yerlerde araba kiralamak istersen valizinde taşınabilecek bir aparat. gündelik kullanıma uymaz.

CC si olan bir araç al bence.
ix35 in dizel varmı ki ?
Eğer araç benzinli ise o cüssedeki bir arabanın yakıt tüketimi de fazladır.

ix35 in dizel var ama 2000 motor malesef 1.6 yoktur bende çok bakmıştım

Üst Alt