Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

"Otomatik vitesli araç kullanmasına gerek yoktur" denildi..?

esrerok

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Otv indirimi için sağlık kuruluna müracaat ettim dün sonucunu aldım rapor %47 otv indirimi için kullanila bilir fakat otomatik vites araç kullanmasına gerek yoktur ibaresi ile çıkmış ne yapamam gerekli bilgi verirseniz çok memnun olurum

raporda kod olarak ne yazıyor resim ekleme gibi şansın varmı bende müracat ettim ama özelge yazdırdı vergi dairesi sonuç bekliyorum,

Özelge ne oluyor mus raporda kod yok benim sadece raporun kullanım yeri otv on sayfasında da otomatik vites araç kullanmasına gerek yoktur yazıyor bu siteyi yeni kullanıyorum nerden resim eklenir bilmiyorum

Gördüm ama cvp için süre falan diyo sen otv için mi basvurmuştun kaldı ki raporun %80 90 olsa hiçbir şeye gerek kalmadan otv den faydalanabilirsiniz benim durum farklı

Evet ötv için başvurmuştum bende ama vergi dairesi özelge formu doldurup ankaraya yolladı cvb bekliom bakalım hayırlısı,

Ne yazdın özelge ye bide resim gonderebilsem benim raporu atıcam ama bilmiyorum nerden atildigini bende otv de kullanılabilir işareti var

bağlı olduğun vergi dairesine göster sen raporunu ona göre hareket et en sağlıklısı bu onlar sonuçta ötv işiyle ilgili işlemi yapacak derselerki evet alabilirsin ötvsiz araç ozaman sorun yok demektir,

Aynen tesekkur ederim inşallah sizde iyi bir sonuç alabilirsiniz

Esre,
Dediğin gibi %90 ve üzeri ötv den yararlanır sen ise özel tertibatı ekletebilmen gerek o vakit %90 gerek kalmaz(engel ortopedik) olur mesela

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Esre
Engeliniz ne?

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sen il önce pazartesi direk vergi dairesi gelirler bölümüne git danış eğer onlar sana olur derseler tamamdır yok özelge formu doldur derseler internetten özelge formu çıktısı alıp o memurun yanında gerekli yerleri doldur raporunda yanında olsun fotokopisini alıyorlar, ama dediğim gibi belkide senin özelge formuna ihtiyaç kalmadan raporuna olur diyebilirler bu yüzden ilk önce vergi dairenle görüş,

Üst Alt