Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vitesli araç kullanmak için rapor alacağım..?

belirlenemeyen

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar yarın H sınıfı ehliyet alabilmek için heyete gireceğim. Kafama takılan bir soru var. H sınıfı ehliyet almam uygun görüldüğü takdirde herhangi bir tertibata gerek duymadan sadece otomatik vites araç kullanabilir miyim ? Yani tertibata gereksinim duymadan sadece otomatik vites araç kullanabilmek için ne yapmalıyım. Mümkün olduğunca hızlı bilgi paylaşımında bulunursak memnun olurum.

Saygılarımla...

Kas hastalığım var FSH. Bundan 4 sene önce sağlık kurulu raporu almıştım fizik tedavi görmek için. Raporda ki oranım %53 olarak gözüküyor. Sağ ayağımda düşük bilek var fakat karbon afo kullanıyorum ve normal bir görünüm ve yürüyüş elde ediyorum. Onun haricinde oturup kalkarken destek alma mecburiyetindeyim.

Ötv den yararlanmak gibi bir düşüncem yok. Kanunen bu ehliyeti almak zorundayız. Maddi açıdan herhangi bir sıkıntım yok. Tek isteğim arabada tertibat bulundurmamak. Ayrıca daha ehliyet için rapor almadım. Yarın nasipse gireceğim. Şuan elimde bulunan otomatik vites aracımı bilekliğimi takdığım sürece rahatlıkla kullanıyorum. Reflekslerimde iyi durumda

kas hastalarına ehliyet alabilir raporunu zor veriyorlar ama şansını dene.doktorun ikna olması gerekir.

Çok iyi motive ettiniz :D Bilmiyorum benim hastalığım baya ağır ilerleyen bir kimyaya sahip ama devlet hastanesi neticede sıkıntı çıkarabilir diye korkuyorum. Peki araştırmalarıma göre B ehliyet için tek doktora görünmemiz yeterliymiş. B ehliyet alsam trafikte herhangi bir sıkıntı söz konusu olur mu. Örneğin çevirmede falan.

Bilgilendirmeleri bekliyorum yarına kadar karar vermem lazım =)

alabiliyorsan B sınıfı hiç durma al.sonuçta senin işini B sınıfıda görecek.vergi muafiyeti istemiyorum demişsin zaten.

Ahhh o direksiyon sınavından geçebileceğime emin olsam kesinlikle B alırım. Keşke arkada oturan iki müfettiş olmasa :D

Üst Alt