7 Nisan 2011 Güncel:
____________________-
arkadaşlar benim ehliyetimde "direksiyon topuzlu otomatik vetesli özel donanımlı araç" yazıyor.
ben normal plakalı otomatik vitesli araç kullanıyordum. jandarma trafik yakaladı bu aracı kullanma yetkin yok dedi aracı yanımdaki ehliyetli arkadaşa teslim etti banada tutanak tuttu.
benim normal otomatik vitesli aracı kullanmam için h ehliyette sadece otomatik vitesli araç kullanır mı yazması gerek.
benim özürüm sol el 4 parmagım yok
EVET arkadaşlar 3 aylık bir serüvenin sonunda ehliyetimi degiştirdim.
doktorun yazdıgı "direksiyon topuzlu otm. vitesli araç kullanır .h ehliyet alır" raporu alıp trafik şb ehliyet bölümüne götürdüm. topuz donanım sayılmadıgı için ehliyete basılmadı sadece otm. vitesli araç yazıldı
____________________-
arkadaşlar benim ehliyetimde "direksiyon topuzlu otomatik vetesli özel donanımlı araç" yazıyor.
ben normal plakalı otomatik vitesli araç kullanıyordum. jandarma trafik yakaladı bu aracı kullanma yetkin yok dedi aracı yanımdaki ehliyetli arkadaşa teslim etti banada tutanak tuttu.
benim normal otomatik vitesli aracı kullanmam için h ehliyette sadece otomatik vitesli araç kullanır mı yazması gerek.
benim özürüm sol el 4 parmagım yok