Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vites araç kullanabilir ibaresi H sınıfı ehliyetimde mutlaka yazmalı mı?

raporda :B grubu ticari vasıta dışında otomatik vitesli araç kullanbilir? nedemek açıklarmısınız

teşekkür edrim bülent bey .bu siteyi kurmasaydınız hiç haberimiz dahi olmayacaktı böyle bir kanundan

arkadaşlar ben aracımı aldım sorunsuz kullanıyıorum sağ kolum dirsek üstü kesik raporumda direksiyondan topuzlu otomatik vitesli elden kumandalı arac kullanabılır dıyor
emniyetteki memurda elden kumandalı dıye bı tertıbat yoktur dedi ve ehliyetin üzerine özel tertibatlı otomatık vıtesli yazdı ama emnıyetten sorgulama yapıldıgında direksiyondan topuzlu otomatik vitesli yazıyor
bu şekilde fiat albea speedgear triptonik vites arac aldım 3 ayda 7 bin km yol yaptım şehir içi şehir dışı hiç cevırmeye takılmadım benı hıc durdurmuyorla ama ben onların durdurmamasına rağmen durup durumu anlattım ama durumun yasal oldugunu gösterır bır kac belge var internetten cıkarttım onları göstertıkden snr memurun cevabı normal plakalı direksıyondan topuzlu otomatık vıteslı aracı sorunsuz kullanabılırsınız oldu

kullanabilirsin arkadaşım sıkıntı yok direksiyona topuz takılması tertibat sayılmadığı için nsl sadece otomatik vitesli arac kullanır yazanlar kullanabılıyor bızımkıde topuz tertıbat sayılmıyor 1 yıldır direksiyondan topuzlu otomatik vitesli aracımı kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım aracımın vergısını verıp kullanıyorum bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen

bende ehliyetimi yeni aldım ehliyetımde h sınıfı özel tertıbat lı araç dıe gecıyo ben otomatık fıtes alıpta ılerı gerı hareket ettırıcı tertıbat taktırırsam ötvden muaf olurmuyum .?

tabi olursunuz
önemli olan tertibattır ,otomatik veya manuel olması değildir

Benim h ehliyetim var rapor. Otomatik vites kullanir yaziyor ben kullaniyorum her araci

her otamatik vites aracı kullanabiliyormusun yoksa araç kendi üzerine olması gerekmiyor demi
çevirme olunca sorun olmaz heralde

Üst Alt