Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik Vites Araç için gerekli ifadeyi hastane yazmıyor!?

S.Uğur

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

benim 2015 yılında aldığım 67 oranlı ve 2 yıl geçerli raporum var ve bu rapor ile emekli oldum ve maaşımı da alıyorum.
Raporumda sol ayaktan 2 cm kısalık olduğu ve ortopedik sürekli engelli oldugum belirtilmiş durumda.

Ehliyet değişimi ile ilgili yasaya istinaden de 3 imzalı ve makine mühendisi odasından katılımla gereken raporumu alarak B sınıfı engelli otomatik vites kullanabilir ehliyetimi de aldım.
Ancak ötv ye başvurdğumda sorun yaşıyorum. Vergi dairesi sağlık raporunda "otomatik vites kullanır" ibaresi olmak zorunda ben ehliyet raporunu ilişiğe alamam diyor. Hastane ise biz sağlık raporuna otomatik vites yazamayız, bu konuda yetkili değiliz o sadece ehliyet raporunda olur diyor.
İki kurum arası sıkıştım ve kapora ödediğim aracımı alamıyorum. Ehliyetlerin değişiminden sonra da halne sağlık raporlarına illa bu ifade ekleniyor mu, hastanelerin mi eklemesi gerekiyor ?

s.ugur türkiye cumhuriyeti cok görme ama maliye otomotik vitesi tertibat maksatlı demiştir maliye rapora yazılmasını istediği iki şık var ötv tertibat allah yardımcımız olsun

babacan25

Ayni sikinti bendede var hastane rapora yazmiyor maliyede raporda olcak diyor nereye basvurduysam sonuc alamadim

Arkadaşlar merhaba bende nisan 2016 da almış olduğum yeni surucu yönetmeliğine göre raporda kısıtlayıcı kod olarak ticari ve resmi araç ile iki tekerlekli motorlu araçlar kullanamaz ve 3 yılda bir sağlık kontrolü yAzmakta.

2015 aralık ayinda hastaneden alinan raporda da H ehliyeti alır. Elden tertibatlı otomatik vitesli araç kullanır yazmakta ve sürekli rapor. Acaba ben bu raporlarla ötv indirimli araç alabilirmiyim?

Üst Alt