Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM'de mezun olunan alanda degisiklik yapılmış..?

1806

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben meslek lisesi elektrik bolumu mezunuyum aday bilgileri bölümünde 1491 elektrik bolumu- elektrikçilik bolumu yazıyordu simdi 6013 elektrik elektronik teknolojisi yaziyo sizlerdede herhangi bir değişiklik var mi tekrar düzelttirmek mi gerekiyor.cevaplarinizi bekliyorum.birde arkadaşlar benim raporum sürekli vergi indirimindede herhangi bir ibare yok sureyle ilgili sürekli anlamına mi geliyor.[SUP][/SUP]

benimkindede olmuş sosyaL BİLİMLER DAL YOK DİYOR BİDE KPSS BİLGİLERİDE KAYBOLMUŞ SINAV ARŞİVİNDEN

bendede şöyle bir sorun var. Ben imam hatip mezunuyum. diplomamın mezuniyet alanında edebiyat yazıyor. Dolayısı ile tercihlerde imam hatip tercihini yapamıyorum. Sistem kabul etmiyor. Sistem imam hatip mezunu olarak değil edebiyat mezunu olarak kabul ediyor. ne yapmam lazım. Nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz.

Arkadaşlar bu alan kodlarındaki değişiklikler yüzünden ekpss sıralamam geriledi ne buldularsa 6013 alan kodu altında birleştirmişler herhalde 17. Sıradan 24. Sıraya gerilemisim bu nasıl is :mad:

Üst Alt