Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM'de 110 TL ödenecek diyor ama ben 30 TL ödedim. Yanlışlık mı var?

Kazım Gökçe

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.

Sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.

Benim kafama bir şey takıldı.

EKPSS SINAV ÜCRETİ : 110,00 TL (SINAV ÜCRETİ SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN 110,00 TL’DİR. 30,00 TL ADAY TARAFINDAN 23 ŞUBAT-10 MART 2016 TARİHLERİ ARASINDA YATIRILACAKTIR 80,00 TL İSE AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI TARAFINDAN SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN ÖSYM HESABINA YATIRILACAKTIR.)

Burada yazdığına göre ÖSYM'e siteden 30 TL
Aile ve sosyal politikalar bakanlığına 80 TL ödenecek.

Ben buradan belgelerimi aldım ama alırken benden para falan istemediler veya şuraya yatıracaksınız demediler.

Bankaya yatırmak mı gerekiyor işin aslı nedir?

Kardeş orada açıkça yazıyor işte, daha bu konu ne kadar sorulacak :)

30 Tl. sen

80 Tl. Aile ve sosyal politikalar bakanlığı yatıracak

bakanlığına yatırılacak yazmıyor, bakanlık tarafından yatırılacak yazıyor

İMTİHANDA SADECE BU SORU SORULSA ADAYLARIN YARISI ÇAKAR ;) ;) ;)

Bize düşen sadece 30 TL bu arada hakan arkadaş kesinlikle doğru tespit :D

Siz sadece 30TL yi bankaya yatıracaksınız. Kalan 80TL ile ilgili hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sizin adınıza ödemeyi yapacak daha sonra, siz 30TL yi yatırınız, aday işlemleri sisteminde sınav ile ilgili "Ödendi" ibaresini görüyor olmalısınız.

30 TL dahi çok miktar! Bir nevi gösteriş yapılmış aslında 110 TL ama bak biz 80 TL'yi sizler için ödüyoruz diyor tabi ki ödemiyor cebe indirmeye devam ediyorlar.

hakanoncul
Onu ilk başta bende öyle anladım. Ama nasıl yani bizim yerimize mi ödeyecek şaşırmamak elde değil. Alışık bir durum olmadığı için yine de sorayım dedim. Sonra başa belayı almayayım :)

Hesaptan 30 TL'yi ödedim. Ödendi ibaresi görünüyor artık işlem tamamlanmıştır inşallah :)

ctarimli
Ödendi ibaresi görünüyor evet başka bir işlem yapmamız gerekiyor mu?

Kazım Gökçe
Merak etmeyin evet sizin yerinize aile ve sosyal politikalar bakanlığı ödeyecek, bir nevi pozitif ayrımcılık yani.

Üst Alt