Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM tercih duyurusu saat kaçta yayınlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Töbe yarabbim :):):):):) Şuan iş yerimdeyim ve 32 dişim birden dışarıda hahahhahaha :)
Genel Müdür de yan tarafımda 100 m ilerde :) ne oluyor diyecekler :)
Uğraşır tabi ki Sen duy bizi Allahım kazanalım şu uyuz Devlet memurluğunu

sende 32 dişmi var yaw allah allah ilginç çok ilginç o müdüre benim selamımı söyle gülmeye devam et :):):):)

aytaç kardeş hak teala nın ismi şerifini telaffuz ederken ALLAH-I TEALA dersek daha hoşuna gider yaratıcımızın...

:) Büyük ihtimalle kalmamıştır 32'si yerinde.
Lafın gelişi o,
Tamam gülerim :D

meralmiz
yaradanın ismini nasıl söyleyeceğim seni ilgilendirmez oke istediğim gibi söylerim günahsa bana günah sevapsa bana sevap her yerden yırtık dondan çıkar gibi çıkmayın biz müslüman değiliz dimi size göre müslüman sizsiniz

2014/2 yaziyor bu ne anlama geliyor 2 yerine 1olmasi gerekmiyormu 1. Tercih cunku??

mavigozlüm; 1. tercih ocak şubat ayı gibi 2012ömss sınavına göre yapıldı onlar onu 2014/1 olarak yazıyorlar buda 2014/2 oluyor

2014 ün ilk tercihi ocak ta yapılmıştı bu da ikincisi oluyor işte.

Gerginlik yok sakinnnn...
Cevap vermek isterdim ama kırmak istemiyorum.

Elif EKPSS/2 çünkü Ocak-Şubat dönemi gibi ÖMSS ile bir alım olmuştu.
2014 yılında o ilk alım bu da ikinci alım olmuş oldu.
Ama o alımlar ÖMSS ileydi. Bu alımlar EKPSS yeni sınavla.

Herkeste biliyormuş :p
Ben işten fırsat bulupta yazana kadar herkes cevap vermiş zaten benimkisini es geçin :)

Plumeria;

içinde kalmasın cevap vereceksen ver kırılma olmaz herkes kendi düşüncesini söylemekte özgür

:) Tabi ki özgür de işte öyle :)

Yahu yani konuşuyoruz sen konuya gir ve konuya cevap vereceğine konuyu boşverip direk muhalefet olmuş oldu.
Nereden nereye geldi konu şimdi gibi oldu.
Örneğin Türkçe'de özel isimler de büyük harfle başlar bu durumda sen küçük harfle yazdığın için anlamını çok kaydırmış olursun..

Bana göre ister Yaradan de ister Rab de ister Allah de ve bunu nasıl yazarsan yaz niyetin önemli.
Ayrıca nasıl yazarsan yaz Allahı ne yüceltebilirsin ne küçültebilirsin
Konuları dine çevirmek (küçücük bir hususta) bana göre yanlış.
Ayrıca yine de arkadaşımız tartışma yaratmak için değil de bilgi vermek amaçlı yazmış en azından uslübu güzel bu yüzden cevap vermek istememiştim.
Ama garip bir tutarsızlık.
Örneğin o kadar düşünceliysek fesatta olmamamız gerekir sonuçta haset fesat vs de kötü bir şey senin yazdığın yazıyı olumlu algılayabilirdi de.
vs.vs.vs. :)

Ve herkese iyi akşamlar mesaim bitti eve gidene kadar görüşmek üzere,
Kendinize iyi bakın tercihler için de yıpratmayın.

Aytaç ben sana müslüman değilsin dedim mi yüce yaratıcının ismini hem şakada telaffuz ediyor hem de densizce. Sanki hasà arkadasin gibi konuşuyorsun elbette beni ilgilendirir bu durum çünkü o ne kadar senin yaratıcın ise o kadar da benim yaratıcım

tercihleri de allaha bağladınız ya pes doğrusu yarın yapın tercihinizi olay bitsin niye allah c.c karıştırıyorsunuz anlamıyorum ya

bu ösym nasıl iş yapıyor anlamıyorum bu saat oldu hala ösym tercih ekranını açmamış bomba koyup geleceğim valla şimdi

Düşünce söylenilmesi özgürlüğü olabilir... Parmaklarım çok derin mevzulara isabet etmekte.. Lakin söylemek istediğim tek bir şey var.... Hangi grupta olduğumuzu unutmayalım, ki ; hayatta yaralarımıza onca tuz basan varken kırıcı olunmaması gerektiğini engelsiz dünyaya bizler daha çok bildirmeliyiz farkındalığı biz ortaya koymalıyız.. Dersimiz bu mübarek tercih günlerinde tercihler iken farklı konuyu daha farklı konulara saptırmayalım.. Saygılarımla..

Klavuz ne zaman yayınlanacak veya nereden ındırıyoruz

Aytaç ben sana müslüman değilsin dedim mi yüce yaratıcının ismini hem şakada telaffuz ediyor hem de densizce. Sanki hasà arkadasin gibi konuşuyorsun elbette beni ilgilendirir bu durum çünkü o ne kadar senin yaratıcın ise o kadar da benim yaratıcım

arkadaşım ister şakada telaffuz ederim ister bilmem nerede telaffuz ederim sanane benim söylediğim olay onunla benim aramda bana günah yazacak veya yazmıcak sanane rica ediyorum bu konuşmayı burada kes dinde reklam olmaz herkes kendi için namaz kılar kendi için oruç tutar 3. sahısları alakadar etmez onun içinde benimle yaradanın arasına girme tamam.....................

Tercihten sonra atamalar ne zaman olur acaba ?

[SIZE=4]cumhurun yemin töreni yok mu bugun ? gene ertelenebilir yada geç saate sarkabilir. [/SIZE]

tercih yapamayan varmı , bende hata verdi ,, başvuruya engel durumlar diyor ama engel bi durumum yok ? neden böle oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt