Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ösym sitesine şuan bir sonuç yükleniyor

26218 ve 26219 un başlıkları atılmış. Sts diş hekimliği ile ilgili duyuru gelecek

Radtek21 sadece url numarasınıöı değiştiriyoruz.yoksa URL'den sonra yazan yazılarında değiştiriyormuyuz

3 başlık girilmiş açıkta kalan sayfa var mı su durumda

Arkadaşlar herkese slm az önce çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığını aradım özel kaleme bağlandım ve hepimizin merakla beklediği tercih sonuçlarını sordum ama ne yazık ki belli bir tarih yok dediler ve bende tüm engelliler adına bir an önce açıklanmasını ve bu stresten,sıkıntıdan bizi bir an önce kurtarın dedim bakalım hayırlısı...

fala baktım 40 vakte kadar ekpss acıklancakmış :p;)

Bizi kim takar zaten gemisini kurtaran kaptan oluyor... Milletvekilleri göstermelik iki sırt sıvazlıyor sonra kendi alemlerine... Lafa gelince sabır sabır ne sabrı kardeşim zaten engelli adamın hayatı sabır demek... Engelliler derneği b şey yapmaz... Şimdi çıkar bi çok bilmisin biri yok 30 gün yasal suresi var bilmem ne kendisi ya 80 üzeri almıştır ya bi şey becerememistir bedavadan konuşur ... Ben artık iyice daraaya başladım bu kadar terbiyesizlik olmaz... Milyonlarca adamın girdiği sınavı bir haftada aciklayorsan benim sınavını 4 günde aciklayacalson arkadaş... Yeter be valla yeter

bakıyorumda boş beleş konulara rağbet çok var. ama gelin birlik olalım bimer e birlikte yazalımda kadro sayımız artsın yeni bir alım olsun gibi konulara destek yok. acaba aklınızı kullanabiliyor musunuz ?

Şu sonuçlarda açıklanacaksa açıklansın artık:(Memurlar netin sitesine baktım kızın biri yazmış 91 aldım yanlış tercih yaptım bir daha uzasın tercihler diye kampanya açmış:)Diyecek bir laf bulamıyorum artık.Tercihleri tekrardan açarlarsa hiç şaşırmayın bu gidişle.Buda linki
http://forum.memurlar.net/konu/2213932/

senin dediğin gibiyse eğer linkin bu olması gerekir ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ve bi sey yüklenecekse 58 elli dokuza yükseltilip aratıldıgında tekrar 58 e atıyor bizim duyuru buraya atılması lazımdı yani yanlış linke yanlış kodlar uyguluyon dikkat et karşına absürt seyler cıkmasın deep wepe falan girersin :))

Son düzenleme:
KPSS lisans branş sıralamaları açıklanacak.Ama bizimkinden daha haber yok

Birde DGS giriş belgeleri edinilmesi açıklanacak

ya bu serefsizler niye yayınlasın ki engelliler için bu ülkede ne olmuş sanki bu zamana kadar boşuna strese girip kendiniizi harap etmeyin iplenmeyen insanlar ekpss ye girdik sonuçlarına da katlabiyoruz ama yeter valla bu kadar vurdumduymazlik olmaz

Arkadaşlar birazdan ÖSYM sitesinden bir duyuru paylaşılacak.Bunun hazırlıkları var ama konu ne bilmiyorum.

Duyurular kısmında basın açıklaması başlığı atıldı. İnş bizimle ilgili bir duyurudur.

Muhtemelen kura tarihi verecekler emin değilim ama

İnşallah
Dpdb bildirmiyor muydu once onu?

Şu son haftada yaşadığım adrenalini en kral bungee jumping veremez açıklansa da kurtulsak artık :D

arkadaşlar memurlar net forumunda kuraların çekildiğine dair haberler var.

Üst Alt