Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ösym sitesine şuan bir sonuç yükleniyor

Radtek21

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Siteye bir sonuç yükleniyor arkadaşlar ancak henüz başlık atılmamış neyin sonucu olduğu belli değil. Takipte kalın

Hocam ben baktım ne sonucta ne duyuru bölümünde öyle birşey yok nerden gördünüz?

Son duyurunun URL sini bir arttırıp sıradaki duyuruyu görebilirsiniz. Eğer hata verirse sırada duyuru yok demektir. Şuan 4 sayfalık bir duyuru yükleniyor. 4 sayfalık duyuru da sadece sonuç açıklandığında açılır. Sayısal veriler falan birlikte açıklanacağı için. Ancak duyurunun başlığı henüz atılmamış. Neyin sonucu olduğunu hep birlikte göreceğiz

Sonuclardaki son tarihli duyurunun linkinde en sondaki 4120 idi 4121 yaptim olmadi omu catladim ya

URL de 26201 i bir arttir. Seni suan anasayfaya atacak. Bu demektir ki duyuru yükleniyor. Duyuru olmadığı zaman sayfa hata verir. 26202-203-204-205 hepsi aktif Şuan yani 4 sayfalık bir duyuru yükleniyor. Bu da sonuçlar açıklanınca olur sadece. Ama ne sonucu olduğunu başlık atılınca görürüz

Radtek21

Hocam sınav bi hafta daha açıklanmazsa içimizden bir Yazılımcı çıkacak sanırım :D

biri haclesin bu ösym nin sitesini herkes rahatlasın :)

O kadar sınavlara girdik o kadar sınav sonucu bekledik artık bu işlerin erbabı olduk: ))
Duyuru yükleniyor ancak daha başlığı atılmamış . Atıldığı an sizlerle paylaşacağım.

Valla helal olsun adam sıkintidan ne bulmus :)

Kardes biz yapiyoruz hata diyor

Heyecan basti hadi bakalim. İnsallah hüsran olmaz :)

Kardes yalniz senin bu dedigin mantiklida sonuc olsa sonuc kismina yuklenir niye duyrular kismina yuklensin ki

Insallah :) bide saat 6 ya geliyor tam sonuç aciklanma zamanı :)

orhanbeyy
Duyuru dan kastım yeni sayfa yükleniyor ösym sitesine. Daha önceki senelerde de aynı şekilde 4 sayfalık yer kaplamış sonuçlar. Şuan 4 yeni sayfa yükleniyor siteye

clmapo

Bende öyle düşünüyorum ama belli olmaz bu açılan sıradaki duyuru sayfası yarın da yayınlanabilir. 12 temmuzda akşam üzeri ekpss tercih kılavuzu diye sıradaki duyurunun başlığı girilmisti. Ama 13 temmuzda açıklanmıştı

En azından şu gün açıklayacağız deseler o da yeter...

redtek21 bu ösys ile ilgili olmasin cunku sonuc aciklanmadi icin kura cekilmesi lazim

Arkadaslar Ünv tercihlerini daha önce aciklarlarsa hiç sasmayin

Ne ile ilgili olduğunu malesef bilemeyiz yanlız sıradaki duyuru 4 sayfalık bundan eminiz. Ve 4 sayfalık duyurular genellikle sonuç açıklandığında açılıyor

Yav nedir bu kura mevzusu herkes kura cekilmeden sonuclar aciklanmaz diyor.

clmapo kardes ekpss tercihler aciklanacagi zaman osym derki şu gun kura var diye yayinlar basbakan katilir ardindanda sonuc aciklanir

Ilkögretim mezunları kuraya katılıyo. Önce onların kura çekilişi yapılıyo

Üst Alt