Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM sitesinde engelli olduğum görünmüyor

Konular
36
Reaksiyonlar
4
arkadaslar slm
ben 2014 ekpss ye gırmek ıstıyorum yanlız kucuk bı sorum olcak
raporumu 2013 de aldım 2013 den once normal kpss sınavlarına gırdıgımdem osym aday işlemlerınde engel durumum gorunmuo ve degısıklık yapılmıor..nerde nasıl degısdırcem ..belge gerekıo mu

arkadaşım bi yarın olsun daha başvurmadan sistemde yokum diyorsun :D bendede yok o yarıdan itibaren olacak orda

ıyıde nasıl olcak kı o bılgılerı guncellemek gerekıo nasıl yapılıo bılmıom

ilk defa girdiğin için sistemde olmazsın yarın başvurursan olursun

Akın, kpss ile EKPSS sınavları farklıdır. aday işlemleri de tabi ki:)

EKPSS için arkadaşın dediği gibi önce başvuracaksın.

engelli olarak sınava ilk kez irenler ıcın

lısans mezunuyum 2008
2013 de engellı rapourumu cıkardım daha once normal duzeyde kpss sınavlaırna gırdım
2014 ekpss sınavına gırmem gerekıo ama engel grubumum aday işlemlerde gorunmuo sanırım dilekceyle basvurmam lazım yada baska yolu varmı
1.dılekceyle başvurursam elden mı teslım edmem lazım yoksa ptt .kargo .kurye gıbı gonderım oluomu
2.başka yol varsa nelerdır

Engelin nedir? İlk defa başvuranlar sahsen başvurmak zorunda sanıyorum.İkinci defa başvuranlar kaydı olduğu için internet üzerinde parayı yatırdıktan sonra işlem yapabilecekler sanırım.

buyucu;

burcu yuzde 40 ısıtme engelı ..
ılk defa gırcem daha once normal duzeyde kpss ye gırdım ama sureklı aıle sosyal polıtakalar felan yazıo orayamı once gıtcem osym sınav yerıne mı ıyıce kafam karısdı ıs yerınden bı ızın koparamıom kı rht rht bakım

bağlı oldugun ilçedeki aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne gidiyosun, sana bir belge veriyolar, daha sonra o belgeyle ösym merkezlerine başvuruyosun.. gözükmememn gayet normal sonucta ilk defa giriyosun , sistem senin KPSS de görüyor

bende 2012 den beri giriyorum hala bi memur olamadık gitti şimdide engel durumum görünmüyor ösymnin sitesinde raporum 5 yılda bir yeniliyorum ösymye belgemi göndermem lazım şimdi

mayk552

Ösym de kimsenin engel durumu görünmüyor ki engel durumu görünen varsa bize de söylesin :)

ula bu nasıl iştir kardeşiminki görünüyor :D ne kadar saçma bi iştir onun sürekli yazdıgından sanırım herhalde bende bişey anlamadım arkadaşı arayacagımda ösymde çalışıyor ama telefon suya düştü tüm numaralar gitti yalan oldu :D arıyamıyorum şans yok bendede onu geçtim 2012 den beri sınava giriyorum kuraya giriorum hala memur olcagız atı alan üsküdarı geçti

ÖSYM deengel bilgim görünmüyor.

Resmimi yenilettim kaydimi yaptırdım ama engel bilgim görünmüyor neden acaba

ösym ais sitesinde engel/sağlık bilgileri kısmı hala girilmemiş bu normal mi

tkahveci86

Normal tabii, kimseninki gözükmez.
Hele bir kayıt sistemleri sona Ersin. Ben daha başvurmadım bile

Üst Alt