Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM sitesinde EKPSS değişikliği olmadığına göre Nisan ayı geçerli olacak

nisanda kura ile atama

nisanda kura ile engelli alımı olacağını söylediler bilen varmı işin aslını arkadaşlar

16-24 nisan arası ekpss ile hem sınava girenlerin hemde kuracıların ataması yapılacak

Çok az zaman kaldı hala kadrolardan ses yok. Muhtemelen kadroları çoğaltmak için atamaları erteleyeceğiz dye bir açıklama yapacaklar..

2015 ekpss tercihleri

Arkadaşlar Devlet personel dairesinden aldığım bilgiye göre nisan ayında açılacak kadro sayısı 1000 civari bilginize.ve diyanet kadroları 200 civarıdır

o kadarda olmaz bence sen yanlış bilgi almışsın

1.000 mi 10.000 mi? 1.000 derlerse ülkede engelliler olarak neler yaparız :D 1.000 vereceklerine hiç vermesinler daha küfür etsinler daha iyi o kadar net :D

Akp 13 yıldır iktidarda ama biz halen 1999'dan beri atanacağız, daha kaç sene hayal kuracağız...!

Eğer bu aydaki atamalarda da yerleşemezsem bu durumda akp'ye 1 oy bile verirsem namerdim. Bu kadar büyük konuştum, yeter artık engelli düşmanlarına....

murat6677

murat kardeşim kaç puan aldın hangi kategoriden girdin 1.000 değildir bence üzme kendini

1000 kadro olması imkansız ya. Diyelim ki 1000 kişi kadro var ve 200 kişi diyanet imkansız. Verilen kadronun %20sini diyanet atarlarsa olay çıkacağını biliyorlar ve seçim kendilerine olumsuz etki sağlayacak böyle bir şey yapmazlar.

Birazda makara yapalım şimdi mesaj sayın 2 yoksa sende engelliler forumu karıştırmak ve yurt genelinde ayaklanma yaptırmak isteyen ajan mısın :D

@Ali_Gs[FONT=sans-serif] Sende bana half life ki karakteri çok anımsatıyorsun ya

[/FONT]
4330.jpg

yuzarsif

İnsanlar zaten gergin. Saçma sapan bilgiler vererek daha da germenin anlamı ne ?

arkadaşlar belkide 1.000 kadro lisans önlisans ortaöğretim kuarcıların birindendir arkadaş eksik yazmıştır

1000 olursa şaka gibi olur mümkün değil bu rakam
Kaçı Lisans kaçı Önlisans kaçı Lise kaçı Kura olacak bilgiyi nereden aldıysanız doğru alın.

arkadaşlar dediğim gibi 1.000 kadro sadece tek bir kategoriye ait olabilir

Hayır yanlış bilgi değil hatta bi kurumlara yazı yazdık Kadroları artırın diye ama lisans veya önlisans dahil mi onu sormadım

Nisan 16 sında saçmalamadığımı Göreceksiniz keşke saçmalasaydım da siz haklı çıksanız

arkadaşım burda böyle konusuyosunda sen bunları nerden kimlerden öğrendin bizede söyle bu kadar iddaalıysan bizde bilelim bizde öğrenelim burda yok 16 nisanda görürsünüz diyip gergin milleti daha fazla germenin anlamı nedir özellikle yapıyosan YAPMA! söyle öğrendiğin yerleri bizde öğrenelim

ben açıkcası inanmıyorum 1.000 kadronun sadece ortaöğretimlere verildiğinede 50 bin ortaöğretim sınava girmiş 1.000 kadro heleki 200 diyanet 800 kadro vereceklerine eğer engellileri sinir krizi geçirtçeklerse küfür etsinler daha iyi bu kadroyla

Benimde bu gün aldığım duyumlarda 6-8 bin aralığında rakamlar telaffuz edilmiş ve net olmamakla birlikte 8 nisanda açıklanacakmış...

Bu gün iki arkadaş dpb'yi aramış onlara verilen cevaplar bunlarmış tabi ne kadar doğrudur bilemem ama en azından akla yatkın söylemler...

tek_mehmet

İnşallah doğrudur İnşallah arkadaşların güvenilir kişilerdir İnşallah dpb doğru söylüyordur ne diyim artık kafayı yicem normal engelime birde zihinsel engel katacak bu devlet

Sıkıntı yapma elbet açıklanacak bir gün ve bana kalırsada 5 binden fazla alım olur muhakkak, forumda gördüğüm kadarıyla puanında gayet iyi yerleşirsin...

tek_mehmet

benim derdim, yerleşmekte var tabi ama bizler engelli insanlarız hepimizin ayrı ayrı normal insana göre daha kötü durumda olduğumuzu belirleyen değişik oranlarda raporları var mesela benim raporum %70 böbrek nakli oldum kendi doktorum bana moralini hiç bozma moralin iyi olsun diyor ablam doktor keza oda öyle şeyler diyor en ufak bir sinirlenmemde ailem hemen ortamı yumuşatıyor görüyorum bunları yani sadece engelim beni değil bütün ailemi etkiliyor ama bu HÜKÜMET biz engellileri ÖNEMSEMİYOR sadece başka ülkelerde ki gibi değer verseler onların yaptıklarını yapsalar YETER insaların hele ki engellilerin hayatı bu kadar basite alınmamalı 120.000 engelli bu sınava kuraya bel bağlıyor ilk atamada bide engellilere müjde 3.000 kişi alacaz demişlerdi o açıklama ömrüm boyunca çıkmıycak aklımdan küfür eder gibi hiç bu sınavı yapmasalar hiç bu kadar eziyet çekmesek daha iyi surda atamaya 2 haftadan az kalmış daha kadrolar bile belli değil binlerce engelli var bu işe bel bağlayan ama biz engelliler işte DEVLET BÜYÜKLERİNE göre bu kadar değersin insanlarız hatta belki insan bile değiliz onlara göre

Ali_Gs

Ali kardeşim ben ortaöğretim 78,320 puan aldım ama ben daha kaç sene bekleyeceğim lütfen bana cevap verebilir misiniz...?

Arkadaşlar boşuna söylentilere inanmayın, daha önceden yapılan alım sayılarına bakın ve ona göre kafanızda bir ortalama çıkarın. Tahminimce tercihlerin iyi yapılması kaydıyla 80 puan civarına kadar olanlar atanacaklar.

inşşalh alım çok olur temennimiz o yönde 2012 ve 2013 teki gibi alımlar olsa yine bi çok kişi yerleşirdi inşşalh bu atama çok olur

murat6677

haklısın kardeşim haklısın bişey diyemem çok haklısın işte benimde derdim burda zaten bizler engelli vatandaşlarız sen engelinle 79 puan almışsın atanman gerekir ama atanamıyorsun beni sinir eden noktada buu

Osym'nin sitesinde ekpss yerleştirme duyurusunu kaldırmışlar mı ben mi bulamıyorum.

edit: varmış ben bulamamışım

Üst Alt