Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OSYM şifremi unuttum. Nereden temin edebilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan csharpci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende şifremi unuttum. Nerden temin edebilirim en kısa yoldan.
Kimlik bilgilerimi girdim ama sorulan sorunun cevabını unuttuğum
için şifremi alamıyorum. Istanbul da Avrupa Yakasında ikamet etmekteyim.
Nereye gitmem gerekiyor??

Herhangi bi liseye gidip 3 tl karsiliginda alin.

Liseye gitmeye gerek yok osym aynı giriş ekranından şifremi unuttum kısmını tıklayın bilgilerini doldurup yeni şifrenizi temin edin. Bir daha hem zaman hem para vermeye gerek yok.

Tamam şifreyi sonunda bulabildim.
[h=2]SAĞLIK DURUMU / ENGEL BİLGİLERİM[/h][h=5]Geçerliliği devam eden Sağlık Durumu / Engel Bilgisi bulunmamaktadır.[/h]
BU ŞEKILDE YAZIYOR NEDENSE.

Son düzenleme:

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt