Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM lisans olmama rağmen önlisans tercihi yaptırıyor!?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
ben lisans bölümü mezunu olmama ve sınava lisanstan girmeme rağmen tercihlerim önlisans. neden böyledir? ben tercih yapamayacak mıyım şimdi ayın 7 sine bir şey kalmadı ki?

2016 da 2 yıllık girdiysen 4 yıl sonuç geçerli olduğu için başvuru yapılabiliyor

@mesut55

ilk defa girdim

Başvuru formunuzda eksik veya yanlış bilgiler mevcuttur. Lütfen aşağıda berlirtilen alanlar ile ilgili kontrol ve düzeltmeleri yapınız.

• 1. tercihinizdeki kadro ortaöğretim düzeyinde olduğundan tercih edemezsiniz.
ALLAH KAHRETSİN YA BÖYLE BİR HATA OLABİLİR Mİ YA.

Nasil yani tercih yapamicakmisiniz simdi osym hatasimi bu yanlisdan donme durumu yokmu yazik ya valahi yazik

Gamlı Baykuş

bunu nasıl anlayacağım tercih ettiğim kısma programın kodunu yazıyorum 3001 diyor bu mu önlisans

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt