Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM kayıt merkezleri işini yapmıyor!?

zendark

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Ösymnin listesinde yer alan bu kayıt merkezleri neden işini yapmıyor?Lise ösym kayıt merkezi diye gözüküyor gittim cenazesi varmış görevlinin.Başka birini telefonla aradım yine bir bahane uydurdular görevli yok dediler.En son ösym koordinatörlüğüne gittim evime çok uzak olmasına rağmen orda işlemi yaptılar.Yani bu ösym listesi neden var ozaman?Kimse işini yapmıyor ülkede ne hale geldik anlamadım.30 lira yol parası verdim saatlerce yol teptim.İşini yapmayan, nazlana nazlana yapan tüm memurlara aldıkları maaşlar haram zıkkım olsun.2 gözüm kör olsada bir işi hakkıyla yapamazsam benide atsınlar o işten.

memurluk sıstemı tumden degışmesı lazım hatta hıç ıse gıtmeden maaş alan var. sorsan adam helal zanneder aldıgı parayı.

Evet cogu okuldaki ösym görevlileri başvurularn başladığından beti haberleri yok. Bide bu kişiler ek iş yaptıkları için para alıyorlar. Bu konuyu ösym nin cagrı merkezini arayarak şikayetini dile getirebilirsin. En azından başvuru merkezlerine uyarı gönderilebilir tani ösymde ciddiye alırsa..

Üst Alt