Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM EKPSS için Branş sıralaması yok!?

Huseyin6

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,
Ösym ekpss sınava girenlerin okuduğu bölümün branş sıralamaları neden göstermiyor anlamış değilim.

Kpss de var EKPPS'de YOK !

kendisine ilettiğim halde geri dönüş alamadım sizde şikayet edin malum yarın son tercih..

seneye mi tercih yapacağız bugün son neye göre diyorsun

Aklın başına yeni intikal etmiş senin.Biraz daha geç geleydin keşke.

madem öyle laf etmeyi bilirsin sende nerelerdeydin düşünmemişin

Arkadasim 2014 ekpss brans siralamasi 1 yil sonra belli olmusda o yuzden oyle dedim sitem ederek.

Madem 1 hafta uzatildi branş siralamasini aciklamalari icin ösymeye yazalim

Osymyye bimere toplu msj atalim brans siralasi icin

Ben konuyu açmadan önce ilettim yetkililere bunun için uzatılmış olabilir düşünüyorum ama halen branş sıralaması yok.

Arkadaşlar sizde bimere şikayet ediniz mümkün olursa telefonda belirtin.

Teşekkürler.

Arkadaşlar boş yere kendinizi yormayin soruların bile %10 nu açıkladılar aylar sonra

arkadaşlar ben bimere yazdım ÖSYM internet sitesini takip edin diye cevap aldım...

Tekrar tekrar bugün aradım da başkan onay vermediği için birşey yapamıyoruz dediler anlamış değilim sonra konuşulmadı uzun bekletildi ses vermedi bekledim bekledim kapattım yazıklar olsun..

Bilgi edinme den yazdım bende ama ses seda yok :)

4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmeliğin 38. maddesi gereği tavsiye ve mütalaa taleplerine ilişkin başvurular bilgi edinme kapsamı dışındadır. Ancak başvurunuzda belirtmiş olduğunuz görüşleriniz ilgili birime arz edilmiştir.

Merkezimiz tarafından gerçekleştirilen sınavlara ilişkin gerekli bilgiler ve duyurular için ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi adresinden web sitemizi takip etmenizi bilgilerinize rica eder, iyi günler dileriz.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Arkadaşlar ekpss branş sıralaması arkadaşların da dedigi gibi çok geç açıklanıyor gecen sınavdada aynısı olmuştu o kadar bimere yazdık sonuç yok

Branş sıralaması

Şu branş siralamasi ne zaman yayınlanacak herkes yeni siralamasini merak ediyor bu biran önce haber yapilmali

Üst Alt