Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM atandınız dedıkten sonra kaç gün içinde işbaşı yapılıyor?

Konular
50
Reaksiyonlar
0
Atandınız dedıkten sonra iş bası ne zaman

ılk maası 45 gunluk mu yatırıyolar

atamanız ösym tarafından sisteme düştükden sonra nereye atamanız yapılmış ise hemen irtibata geçin ki iş ve işlemlerinizin yapılması için gerekli olan evrakları hazırlamak için zamanınız olsun ve size vermiş oldukları süre olacaktır (şu tarihleri arasında gelmeniz gerekiyor diye) ve size gidip işlemleri başlatırsınız şuna dikkat ediniz her ayın 15 den önce işlem yaptırınız ki o ayki maaşı alabilesiniz

süre dosyanın kuruma ulaşana kadardır Bazılarını 15 günde çağırdılar benim gibi bazılarınıda dosyanız ulaşmadı diyerek 2 ay kadar bekletmişlerdi önceki atamada o iki ayda gideceğin yerdeki işini düşünürsün arkadaşlık ortamını düşünürsün geceleri uykun kaçar saçımdaki aklar çoğalmıştı;)
ilk maaşın 45 günlük yatar

ılk maası ıse gı5rdıkten sonra ne zamann alırım mesala 45 gunluk parayı aldım ayın 15ınede 2 gun var 2 gun sonra ayın 15de de alabılıyormuyum eger öyleyse cok tatlı olur

Maaşınız 45 gün yatar diye bişey yok ayın 15inden önce basladıysanız kendimden örnek veriorum 12nisanda basladım bir aylık maası peşin aldım birde 15ine kadar gecen 3günlük süreyı aldım toplam 1ay 3gün yani

Ben çabuk başlayanlardanım tercihlerimiz birgünde açıklandı 1 ay sonrada işe başladım. Eğer işe girişiniz ayın 15inden önceyse o ayın maaşını alıyorsunuz... İşlemleriniz geç kalırsa gene alıyorsunuz ama ayın 15'inde almıyorsunuz :)

ben 10 Martta baslamıştım işe 2400+ lira almıştım mart ayının maaşını...

dragonsga;

ben 45 gunde yatarmı dıye bısey demedım işe gırer gırmez 45 gunluk para verrılıyormu dıye sordum

buna dereyi görmeden pacayi yirtmak denir :cool:

Nıye sız önce sonuclar ne zaman acıklancak deyıp ısyan ettınız sımdıde tercıhler ne zaman dıye ısyan edıyosunuz tercıhlerden sonrada ne zaman acıklancak dıye ısyan etmeyın

Kafayi parayla bozmussunuz, herseyin önce hayirlisini isteyin, iyi insanlarla karsilasmayi dileyin, para her halukarda halloluyor.

Üst Alt