Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM 2017 sınav takvimini açıkladı. EKPSS 2018'de olacak. 3. Atamalar olacak gibi

2018 sınavından sonra ki 2500 atama normalde temmuz gibi tercih yapmamız lazımdı ama başbakan açıkladı bakanda açıkladı arkadaşlar elli kere sormayın araştırın
2018 in (ekim / kasım / aralık) bu aylardan birinde yapılacak

elli kere hem alımların azlığına hemde atamanın 2018 sonuna kadar olmaması hakkında imza kampanyası vs bimerden yazdık ama destek çıkmadınız
sınavdan sonra anlarsınız durumun ne kadar vahim olduğunu

Skolyoz23. Siz hiç canınızı sıkmayın. Ben 2012 den beri atanmayı deniyorum daha nasip olmadı, 3.atamayı bekliyoruz, inşallah bu sefer olucak. İlk olmazsa ikinci atama çok yüksek olur, sınava konsantre olun

arkadaşlar inşallah en yakın zamanda atanırsınız bende hizmetlı olarak atandım ama hızmetlılık çok zor gelıyor bunun için ugraşıyorum ayrıca atanıp sayfayı terkedenlerden deyılım her fırsatta burdakı kardeşlerıme yardımcı olmaya çalışıyorum imza kampanyalarına katılıyorum yazıyorum umarım en yakın zamanda sayıyı yukseltırler şartlar dahada düzelır inşallah ...

Smilemisty

Merhaba ikinci atamadan kastınız ne, 2018 nisan sınavının ikinci ataması mı?

2018 in son çeyreğinde 2.500 kişilik alım yapılacakmış. Yani 2018 nisan sınavının ilk alımı. Peki 2018 sınavı için 2. alım ne zaman yapılır ki???

2018 in son çeyreğinde 2.500 kişilik alım yapılacakmış. Yani 2018 nisan sınavının ilk alımı. Peki 2018 sınavı için 2. alım ne zaman yapılır k?

ekpss 3. atamalarla ilgili bilgi alabileceğim hangi kurumlur var

meraba arkadaşlar dün ve bugün dpb yi aradım bağladıkları numara telefonumu açmadı , başka hangi kurumu arayabilirim ,yada 3. atama kadroları ne zaman belli olacak bilgisi olan var mı?

Herkese Merhaba!22 nisanda ki ekpss sınav giriş belgeleri ne zaman yayınlanır acayip meraktayım streste cabasi🤗

Üst Alt