Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM 2017 sınav takvimini açıkladı. EKPSS 2018'de olacak. 3. Atamalar olacak gibi

green16

Sen ne saçmalıyorsun kardesim ülke yıkılsada kurtulsakta neyin nesi ? Bu ülke vatan kolay kolay kurulmadı okadar uğruna can verdik okadar bedel ödedik bi atamayla bunu söylicek kadar düştüysen yazık sana atamanın uzaması hepimizi üzdü ama bunu söylicek kadar küçültme kendini

cemil er

Arkadaş belki kızgınlığından böyle yazmış, yoksa aksini düşündüğünü sanmıyorum.

Karaburun denilen zat, mart ayında 2. atamaların yapılacağını belirtiyor daha sonra kıvırtıp haziranda yeni mezun olacak kişilerin taleplerini gerekçe gösterip 2. atamaları temmuz ayına ertelendiğini belirtiyor (https://twitter.com/bkaraburun) Bunlar dürüst olsalar, sınava giripte haziranda mezun olacaklar için 3. atamayı temmuzda yaparlardı.

@darkjusticer

Üzüntümüz aynı ama sözlerimizede dikkat etmemiz lazım...
Ve İş bennur karaburunda bitmiyor malesef onunda üstü amiri var emir geldiyse oda mecbur uygulucak bizede beklemek düştü yine ne diyelim hayırlısı

Aslında birlik olursak bimer twetter vs veya miting gibisinden gündem oluşturursak erken tarihlerine alırlar diye düşünüyorum zor değil sonuçta iki dudakları arasında
Ne diyorsunuz ?

Arkadaşlar her yerde yazdîm 2012 ömss den beri bu işleri takip ediyorum burda yazmakla mesaj gondermekle veya imza toplamakla bu iş olmaz tek care miting yapip sesimizi sayin cumhurbaşkanimiza veya sayın başbakana duyurmak gerisi çorap söküğü gibi gelir

teknisyen kadrosu açılsa

@green16;

aynen usta hep kendi adamlarını alıyorlar daha düne kadar cemaatçileri tek tek yerleştirdiler şimdi olan bize oldu ...
batsın bu dünya ulan......

YALÇIN00086

Banada öyle geliyor toplanır mitingle sesimizi duyurursak daha iyi olur hem atama hemde kadro sayısını yükseltmeleri de dile getiririz

Arkadaşlar hepinime rabbim yardım eder inşallah🙏benim merak ettiğim konu ekpss 3.atama olursa lise puanları kaça düşer diye bilgi alabilirsem çok mutlu olurum hoşçakalın..!

Meltem 39 Düz lise mi meslek mi düz memurluk mu hizmetli memurluk mu bunlar çok önemli birde 3 atamada liseden kaç atama olacağı bu atamaların branşa göre dağılımı bunlarda çok önemli. Kendiniz için mi soruyor sunuz kendiniz içinse, aldığınız puanı yazarsanız sorduğunuz soruya daha iyi cevap alabilirsiniz Rabbim gönlünüze göre versin hepimiz için hayırlısı

Düz lise mezunuyum puanım beklediğimin altında geldi 71.674 yaşımda 35 oldu ve ilk defa ekpss sınavına girdim raporumda yüzde 68 buarada kronik MS hastasıyım beklemek gerçekten çok bunalticiymis😣yinede hakkımızda hayırlısı deyip duaya sığınıyorum🙏

Umudunuzu kırmak istemem ama düz lise mezunuyum 78 puanla atama bekliyorum. Martta atama var 2500 kadro verildi, 71 puana kadar düşmesi imkansız. 76 76.5 anca geriler.

Sizde haklısınız tabi ama yinede herşey kısmet sonuçta olmadı Nisan ayındaki sınava daha programlı çalışıp puanı yükseltmek gerek haksız mıyım🤗

Arkadaşlar ben 81.92 puanım aldım. tahminime göre puanı en az benden yüksek 500..... 600 kişi var net söyliyemiyorum çünkü içinde emekli olan veya bir şekilde tercih yapmıyacak kişiler var artı bunların içinde hizmetli memur yazamıyan bir sürü arkadaş var düz memurluk bekleyen bu şartlarda büyük ihtimal düz memur alımı yüksek olmaz ise düz memurluk puanı 82 altına düşmez. 80 puan ile 82 arası en az 1000 kişi fark var bunların kaç tanesi 1 inci atamada atandı.

Önemli olan bunların sayısı ve içinden kaç kişinin hizmet liiği yazıcak olması .Eğer 80 üstünde herkes hizmetlilik yazarsa 80 altına fazla inmeyebilir 80 puan altındaki arkadaşlar tabi tercih yapacaksınız nasipse de gelir İnşallah ama buna takılıp veya umutlanıp 2018 sınavını unutmayın size bir kardeşiniz olarak bir öneride bulunayım test çözün bol bol test çözün. Her şeyin hayırlısı sakın pes etmeyin ALLAH yardımcımız olsun

2016 ekpss puanım 78,23 3. Alıpda hizmetli şansım var mı?

Arkadaşlar 2016 ekpss de 78,23 aldım 3.alımda hizmetli gitme şansım var mı? Bide mumur yada hizmetli olup sınava kaç kişi girip 78 den fazla puan almıştır 300 kişi civarı varmıdır

Sıralamanız kaç acaba. zaten ilk atamada 78.2 ile kapattı hizmetli. Sıralamanızı söyleyin daha kolay bi tahmin yapılır

81.küsürle bende memur olabılırmıyım beklıyorum ...

Kadro sayıları belli olmadan atanırsın yada memur kadrosuna geçiş yaparsın demek çok gereksiz olur.

bu yorum banamı ılk yazan arkadaşamı kardeşim...lise düzeyi memur ılk ve ıkıncı atamada kaçar puan düştü acaba ona göre bır yorum yapılabılır belkı

@muhaybir. Güncel sıralamana arkadaşım. 150 200 arasında biyerdesin galiba. pasini. Hocam, inanın en düşük puanlara bakmak bişeyi ifade etmiyor. İlk atamada hizmetli 78.2 ile kapatırken, ikinci atamada 81 82 puanla kapattı. Anladınız mı demek istediği mi? Şubatta kadrolar belli olur o zaman çok daha kesin konuşuruz.

Ben şöyle söyleyeyim size 1.atamada milli eğitim 78.2 de kapattı 2.atamada ise adalet emniyet vs diğerleri 81 82 kapattı 3.atamada milli eğitim kadrosu fazla olursa 76 puanı görür hizmetli eger diğerlerinden alım olursa 78ile 79 arasını görür oda hizmetli memur puanları yüksek bildiğim kadarıyla ben böyle düşünüyorum arkadslar

Olay kurumlarla alakalı değil ki. Açılan kadro sayısıyla alakalı, yoksa emniyet müdürlüğü, meb, adalet Bakanlığı farketmez. Meb olmasa bile 500 hizmetli kadrosu açılsa, puan 76 77 yi yine görür. Ve artık meb hizmetli kadrosu açmıyor, güvenlik ve temizlik personellerini işkurla yaptığı bi çalışma sonucu alıyo. Ve bu kişiler engelli değil. Ama geçici bi sistem sanırım bu.

Neyse şubatta kadrolar belli olur ozaman tekrardan paslasalim bu konuyu

ÖSYM tarafından yapılan merkezi yerleştirmelerde kadrolu pozisyonlara yerleştirilen adaylar sıralamaya dahil edilmesin dedıyımde 120 çıkıyor ama matematık fen vs bır çok bölüm eklemıyorum kendı bölümüm dışında lıse düzeyınde nasıl yapılıyor bu iş bılemıyorum gerçekten önümde kaç kişi var bılemıyorum

Birinci alımda sıralama 280 yazıyordu 2. Alım yapıldı hala 280 yazıyor neden düz liseden alım mı yapılmadı yoksa benim bölümümden mi kimse gitmedi türkçe matematik dalı yok bunu güncellemem gerekiyor mu yoksa kendiliğinden deişmesi gerekiyor yada gerçekten şimdi sıralamam 280.mi?

Arkadşım şuanda branş sıralaması güncellenmedi şubat sonuna doğru büyük ihtimal belli olur

Arkadaşlar ekpss başvurusu hakkında merak ettiğim konu şudur:2016 yılında ilk defa ekpss sınavına girerken ÖSYM burasına gidip başvuru yapmıştım tekrar sınav başvurusu ÖSYM bürosundan mi yapmam gerekiyor yoksa internetten başvuru yapıp ücretini bankaya yatırmak mı gerekiyor?bilgi alabilirsem sevinirim teşekkür ederim😄

2018 ekpss den sonra yapılacak atama ne zaman olur.sınavdan sonra ne kadar bekleriz atamalar için.bilgi veya tahmini olan var mıdır.

2018de 5000 kişi alınacak 2500 kişisi ılk atama 2016 sınavında gırenler için 2500 kişi atanacak sınav ne zaman olursa 2 ay sonra tercıhler olur sanırım en geç....

kaydınız var internetten başvuru yapacaksınız durumunuzda deyışıklık vs yoksa

benımde ılk atamada sıralamam aaynıydı branş bazında ıkıncıde gene aynı sıra bu branş sıralaması guncellenmıyormu anlamadım bende

Durumumda değişiklik yok sevindim netten kayıt yapabilecek olmama çok teşekkür ederim hoscakalin

Üst Alt