Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu site üyeleri içerisinde ÖSS Sınavına giren arkadaşlara ve canım arkadaşım ZEYNEP e sınavda başarılar dilerim.Kazanacağına tüm kalbimle inanıyorum ve sana güveniyorum.
Sevgili zeynep sana öss de üstün başarılar dilerim.Başaracağından o kadar eminim. Cünkü allah calışanın emeğini zayi etmez.Alara canım sanada öss sınavında üstün başarılar dilerimim,İkinizdende iyi haberler bekliyorum.Sınava giren tüm adaylara başarılar.
Sevgili Zeynep'e ve ünüversite sınavına giren tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.Hayatlarının dönüm noktası olan bu sınav sistemininde bir an önce değişmesini umud ediyorum.
Bugün bende sınava girdim ama 13 yıl sonra tekrar girdiğim sınav bayagı zor geçti.
Sınava giren tüm arkadaşların istedikleri yerleri kazanmalarını temenni ediyorum.
Sevgili arkadaşlar iyi dilekleriniz cok teşekkürler.Güveninizi boşa cıkarmıycam inşallah.
Dilekcim ben hala sınıfda oturuyorum. Senin sözünü tuttum,sınıfdan cıkmadım yaa :lol: Ne olcak şimdi :?: