Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OSAS ile birlikte anksiyete ve obsesif kompulsif bozuk vb. rahatsızlıklarım var..?

namik1470

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bir sorum olacak. Siteye yeni üye oldum.

Ben 1,5 yıldır apne cihacı kullanıyorum.Ağır OSAS teşhisi konuldu.
Ayrıca anksiyete bozukluğu ve obsesif kompulsif bozukluğu var.Prozac içiyom.8-10 yıldır bu hastalık var.
Ayrıca burundan ameliyat oldum 2 kere. kemiği düzelttiler ve et aldılar burundan.
Sol gözümde 1 derece astigmat var.
Huzursuz bacak sendromu var ama bunun için raporum falan yok.

Hayete girsem bana % 40 rapor verirlermi ? Vergi indirimi ve emeklilikten faydalanmak istiyorum.

namik1470

Sadece Ağır osas tan %35 alırsın.Diğer rahatsızlıkların için ise tahminen %40 -%50 arası oran alabilirsin.Balthazard formülü uygulandığında toplamda %50-%60 arası bir oran elde edebilirsin.

Başgedikli

Anksiyete,OKB ve huzursuz bacak sendromundan pek ümitli değilim.Burun , göz ve osastan toplam %40 alabilirmiyim.son 1 yıldır psikiyatriye muayeneye gitmediğimden pek ümidim yok. Huzursuz bacak sendromunujn teşhisini psikiyatri koymuştu ve tedavisini uygulamadım ama okb için prozac içiyorum.

namik1470

%40 oran alacağınızı düşünmekteyim.Ama yinede işinizi şansa bırakmamak için,terketmiş olduğunuz tedavilere tekrar başlayabilir,heyete girmeden önce,tüm tedavi ve epikrizlerinizi toplayarak bir dosya içerisinde sunmanız oranınızı daha da yükseltecektir.

Üst Alt