Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedik rahatsızlığım var. H sınıfı ehliyet ve ÖTV'den muaf araç alabilir miyim?

deep_bang_

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slmlar ben 1999da gecirdigim iş kazası sonucu malülen emekli olmusdurumdayım o zaman % 100 işgörmezlik raporum vardı taki 06 /11/ 2012 tarihine kadar marmara ünv hastanesinde heyete girdim ve toplam /84 sakatlık raporu verilmiş durumda ortopedik sakatlık / kronik sakatlık / vede sınıflanamayan sakatlık olrak işaretlenmiş acaba bu durumda (H) ehliyetimde var ayrıca ötv indiriminden yararlana biliyomuyum bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim tesekkürler

ortopedik rahatsızlığınız olduğu için faydalabilirsiz.almış olduğunuz % 84 lük raporda bu durumunuz değerlendirilmemiş herhalde, veya rapora müracat ederken siz talep etmediniz galiba.elinizdeki raporda ötv indirimi işaretli değilse tekrar yeniden heyete girmeniz gerekecektir.tekrar heyete girerken bu isteğinizi belirteceksiniz kurul değerlendirecek ve büyük bir ihtimalle kabul edilecektir.

Üst Alt