Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedik engelliyim. Ehliyet almak için hangi yolu izlemeliyim?

muhsine müjgan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben ortapedik özürlüyüm ehliyet almak istiyorum ama sanırım onun içinde heyete girmek gerekli başından bu yana izleyeceğim yolu anlatabilirseniz çok sevinirim konu hakkında hiçbir fikrim yok

teşekkürler

sayg.

Öncelikle bir devlet hastanesinin sağlık kurulu bölümüne başvuracaksın. Orası sana muayene olacağın yerlerinde olduğu bir form verecek ve ilgili bölümlere muayene olduktan sonra sağlık kuruluna gireceksin. Sen Kurul bölümünde bir memura başvur gerisi kolay.

çok teşekkür ederim ama sağlık kurulu raporlarını artık düşürüyorlar yani 40 olan raporumu 1 düşürdüler bu yaz ehliyette sanırım sorun olmaz deü,lmi

çok teşekkür ederim yani herhangi bir sürücü kursuna başvurabilirim yenisini istemezler

Ehliyet için kullanılacak raporda buna yönelik ibare olmalı ve son 6 ay içerisinde alınmış olmalı.

muhsine arakadaşım eğer izmirdeysen ehliyet için raporun 1 yıl içinde alınmış olması gerekiyor,raporuda alsancak devletten al diğer hastaneler hem ücretli hemde burası oranı yüksek veriyor ayrıcada ücretsiz 1 günde hemen veriyolar,sakın kurs ücreti içinde 500 tlden fazla verme benim gibi yapma benden ne paralar aldılar,raporun 1yılı geçmeden ehliyetini almak zorundasın yoksa yeni rapor istiyorlar, ALLAH yardımcın olsun zor sürec.

Üst Alt