Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedik engellilere de ek süre için BİMER'e msj atalım...

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ortapedik engellilerde bir olup bimere msj atalım ek süre bize neden verilmiyor bizlerde sonuçta zorlanarak okadar yol tepip kafa allak bullak psikoloji bozuk sınava girince anca kendimizi topluyoruz,bakan açıklamıştı fatma şahin ama kesin bilgi ortapedik engelliler her engel grubundan daha fazla puan alıyor bu yüzden süreleri kısa,bence bizimde yaşadıgımız sorunları göz önüne bulunduralarak süre uzatılmalı..bimere msj attım bu konuda...

Yaşanan sorunlar değil, soru kitapçığını okuyup okumadığınız ya da işaretleyebilir durumda olup olmadığınıza bakılıyor.

Görme engelli ya da Kolu olmayan ya da CP hastaları gibi kişilere ek süre veriliyor - Sebebi de: işaretleyici ya da okuyucu nedeni ile zaman kaybı olabilmesi..

Ortopedik Engellilere ek süre verilmesi zaten mantıklı ve adaletli olmazdı.

verilirse sana zararı olurmu senin için bi sıkıntı olur mu..

Evet ek süre verilirse sıkıntı olmaz bizim açımızdan ama bencede doğrusu bu. Sunmuş olduğun sorunların ek süreyi gerektirecek bir şey değil. O sıkıntıları herkes çekeyor. Burada baz alınan sınav ve doğrusu bu diye düşünüyorum.

Cok akilli arkadaslarimiz varmis dogrusu, konuyu begendim ben :))

Üst Alt