Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedik engelli yazan raporum ile ÖTV'siz araç alabilir miyim?

redeye

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar 2 yıl süreli yüzde 43 raporumu almış bulunmaktayım aklıma gelen bir hususta danışmak istiyorum raporumda ortopedik ve süreğen(kronik) kutucukları işaretli vertebra kırık sekeli ve hipoestezi için yüzde 10 ve yüzde 5 oran verilmiş bacaklarımda yanma his kaybı var ama görünürde yürüyüşümde bozukluk bulunmuyor. omuriliğime platin takıldığı için bu sorun oluştu. benim raporumda ortopedik yazdığına göre benimde ötv muafiyeti hakkım bulunuyor mu bunu mevcut raporuma ekletmem mümkün mü nasıl bir yol izlemem gerekiyor çok teşekkür ederim.

ötv mtv indirimi ile ilgili çok acil yardım ricası...

merabalar yüzde 49 ve 2 yıl süreli, engelli raporum mevcut arkasında yararlanılan haklarda diğer bölümüne ötv ve mtv indirimi de yazılmış fakat h sınıfı sürücü belgesi alır yada tertibatlı araç kullanır vs vs bir şey yazılmamış... sadece yararlanılan hakları gösteren diğer yazan kısma ötv ve mtv indirimi diye yazılmış.... mevcut raporum ile ötv mtv den yararlanmam mümkün mü acaba yoksa yenilemem ve h sınıfı sürücü belgesi alır vs şeklinde yazdırmam mı gerekiyor konunun aciliyeti bulunmakta cevaplar için çok çok teşekkür ederim.....

redeye

Hangi uzvunuzda hareket kısıtlılığı olduğu belirleyicidir. Araç alımında vergi avantajı sağlayacak bir halse, bu durumda uygun ibareli rapor alıp sürücü kursuna yazılmalı ve B sınıfı sürücü belgesini H'ye dönüştürmelisiniz. Sonra da araç alım işlemleri...

Üst Alt