Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaokul mezunuyum. Tercihimi nasıl yapmalıyım?

hasanay

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ben daha tercıh yapömadıl orta okul mezunuyum hangı koddan ne olarak tercıh yapıcam kactane yapıcam bılgı verebılırmısnz lutfen

yani bütün kodlardan yapabılırım memurluk hizmetli fark etmez dimi kac tane tercih hakkım var

30 adet tercih hakkın var kardeşim şimdiden hayırlı olsun

Ortaokul mezunu olmanız kurayla atanacağınız anlamına geliyor, bu da açılan kadrolarda memurluk olmadığı için sadece hizmetli kadrolarını seçebilirsiniz demek oluyor.

saolasın memurluk ta var hızmetlıde hangısı fark etmıyor dımı

TABLO-2. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2014/2 EKPSS/KURA
2001/7225 bu rasıda hep hızmetlı kısmı burdanda yapsam olur dımı sızın gonderdınızlınktende yapıcam bırazda burdan yapsam olurmu

Olmaz orası Ortaöğretim, lise mezunları oradan seçecekler.

he bak bı ıyı oldu yoksa ben bırazda ordan yapacaktım ben dısardan lıseye yazıldım ama yarıda bıraktım zararı olmaz dımı bana onun ben ozman senın gonderdıgın lınkten 30 adet tercıh yapıp bırakıcam

Yok olmaz zararı en son hangisinden mezun olmuşsanız o geçerli olur.

cok tskr ederım ya yoksa bu lınkten yapıcaktım tercıhımı cok saol artık senın yazdından 30 adet yapıcam bugun yada yaırın cok tskr ederım

79.4 puan ve 5434.sıralamayla atanabilme..olurmu..ortaöğretim..

Degerli arkadaşlarım..ortaöğretim kısmına çok az kadro verildi..inşallah ekpss 2. Atama yapılır ve yapılacak olan 2. Atamada ortaöğretim mezunlarının kadro sayısı fazla olur...bizler yıllardan beir hepimiz iş aş mücadelesi veriyoruz..sizlere danışmak istiyorum acaba ba yerleştirmelerden sonra sizce puanlar kaça kadar iner ve sıralama ne olur bir fikri olan varsa lütfen yazsın.

Merhabalar..
Ben de ortaöğretim.. ÖMSS'de 79 almıştım ama atanamadım. zaten 3. alımda full hizmetliydi ben hiç tercih yapmamıştım.
İnşallah atanabilirsiniz. Tercihlerinize ve bölümünüze bağlı sanırım. 79la atananlar vardı

inşallah bütün bölümlerden çok kişi alırlar sadece ortaöğretimden değil

3. Bir atama olursa şansınız var gibi sınırdasınız. 2012 ÖMSS deki istatistiklere göre

Nasip ise atanirsiniz ben 70 almisdim atanamadim ben yazmadigim yere biri yazdi 69 la atandi nasip isleri

Elbette nasip kısmettir bu işler Tercihlerinizi yaparak beklemek gerekiyor.

Plumeria:
Ekpss sınavından kaç puan aldınız..

vatan55;

83 aldım bu sefer.. Çok artmış değil mi :)
İnşallah bu sefer olur :(

Plumeria;

Allah gönlüne göre verdin insallah yerlesirsin

İnşallah teşekkür ederim hepimizin Allah gönlüne göre versin.

benim de 87,825 ben de pek umutlu değilim çünki sayı çok az belki diğer atamalarda...

Üst Alt