Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretim statüsünde kaç puanla nereleri yazdınız?

merkez

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
ilk tercihim Şırnak memurluk orta öğretim hadi hayırlısı Rabbim hayırlı ise nasip eder inşallah

30 tercihi de MEB hizmetli yazdım.puanım 82.7 sıralamam 1730.
1-muğla
2-aydın
3 manisa
4 denizli
5 balıkesir
6 burdur
7 antalya
8 ısparta
9 afyon
10bursa
11 mersin
12 konya
13 nevşehir
14 sakarya
15 yozgat
16 kayseri
17 nigde
18 ordu
19 giresun
20 trabzon
21 k maraş
22 adıyaman
23 adana
24 erzurum
25 muş
26 gaziantep
27 van
28 hatay
29diyarbakır
30 ağrı

Puanım 88.372 sıralamam 469.

1-Ankara - Memurluk
2-Ankara - Memurluk
3-Ankara - Memurluk
4-Ankara - Memurluk
5-Ankara - Memurluk
6-Ankara - Memurluk
7-Rize - Memurluk
8-Bodrum - Memurluk
9-Muğla - Memurluk
10-Yalova - Memurluk
11-Isparta - Memurluk
12-Antalya - Hizmetli

Buradan anlaşılacağı üzere bana Antalya gelir muhtemelen. Ya da hiç bir şey de gelmeyebilir. İnşallah bir sonraki tercihlerde Antalya'da memurluk pozisyonu açılır da girerim.

Hayır. Ruhsal duygusal hastaları eskiden zihinselden alıyorlarmış. Bu sefer öyle olmadı. Özellikle Türkçe soruları çok zordu. 3 yanlış yaptım Türkçe'den.

Kastamonu il özel idaresi mutemet yazan var mı bnm memleketim ve yazdm
Merak ediyorm

OldBoy2046

antalya muhtemelen gelir eğer memurluk istiyorsanız bence 2. atamayı bekleyin. açılan hizmetli kadroları çok yüksek antalyada da diğer iller gibi 30-40 arası açılmışsa gelmesi kesin gibi

OguzZ'

Secili tercihler memleketimi yazdm kastamonuyu genel olarak tamamını paylasmiyim

Ortaöğretim 70 puan ile atanma şansı

Mardin memur-hizmetli,
Diyarbakır memur-hizmetli
Şırnak memur-hizmetli
Hakkari memur-hizmetli
Kars memur-hizmetli
suriye, kobane, ırak aradım olsa yazardım tek atanayım da işe ihtiyacım var : ))
gibi doğu bölgelerde bu puanla atanma şansım nedir?

moralinizi bozmak istemem ama 70 puanla zor, eğer yazdığınız yerleri kimse yazmamışsa gelir, bu da çok zor sizin gibi durumda olan çok kişi var atanayımda ne olursa olsun, umarım istediğiniz gibi olur.

70 Puan ortaöğretim mezunu memurluk gelmesi çok zor ikinci ve üçüncü tercihlerde hizmetli kadrolarını tercih etmenizi öneririm.

91 puan ilk tercihim memur olarak van Memleketim olduğu için diğer tercihler ise zaten 4 tane belediye vardı Hatay Kahramanmaraş izmir diğerini unuttum diğer kalanlar memur alımına göre verdim tek tek alım olanlar değilde 2 3 alım yapanlara tercih verdim

81 puan 2298 sıralamam 30 tercihimide meb hizmetli yazdım
yalova eskişehir sakarya balıkesir kocaeli konya adana erzurum adıyaman antep e kadar yazdım gelme ihtimali varmıdır değerlendirme alsam

72.7 puan Teknisyen Yardimcisi 15 Güney Doğu anadolu bölgeleri ve kalani hizmetli Guneydogudan

Ortaöğretim Sıralama ve Tercihler

Arkadaşlar lisans ve önlisansdan girenler böyle bir konu başlatmış,biz de burdan ortaöğretim girenler olarak konuşabiliriz.Sıralamam 400lerdeydi Ankara ve Boludaki memurluk-hizmetli kadrolarını yazdım.Sizlerin sıralama ve tercihleriniz nasıldı?

76.80 sıralama 5518
Hepsi hizmetli diyarbakır batman bingöl elazığ mardin malatya iğdır kars van hakkari böyle devam ediyor artık kısmet bakacaz...

bende meslek lisesi elektrik bölümü mezunuyum puanım 71 teknisyen yardımcısı olarak atanabilirmiyim teşekkürler

slm benim puan 70 full doğu yazdım diyarbakır - urfa - adana birde bu atamada 75 den aşağı alanlar çok zor anca seçtiniz yerleri sizden yüksek puanlılar seçmezse o da herkese hayırlı olsun umut yok yani

Son düzenleme:
Üst Alt