Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretim ilk 2000'de olanların durumu..?

muzy1

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 1383 kişi ortaöğretim ile yerleştirildi 500 kişi 85 puan altı alanlardı bunların..

buda demektir ki 1383-500=883 kişi yapar ;

Başarı sıralamasında 1 den 883. kişiye kadar yerleşim yapıldı...

eger başarı sıralamanız 2000 ise... önünüzde tam 1117 kişi daha var..

2. atama bile zor gibi..

İlk binlerde olanlara yorumunuz nedir? :)

1000. isen önünde maximum 150 kişi var.. 2. atamaya kesin :p

Tam 1000 değil. Ama işte daha ilk günden ikinci atamanın hesabını yapmakla zaman nasıl geçecek düşünemiyorumm :))

sıralamandan 883ü çıkar...o kadar kişi var önünde :)

Cok az kadro verdiler ortaogretime, 2. Atamadada bu sayiyi vermezler umarim

ekpss bilgi

Dogal olarak 88 puan ile ortaögretimden atanamadim. 2. Atama ile sansim ilk atamadaki kaç puan almis birine esdegerdir. Ayrica yeni siralamayi nasil yapmam gerekir mevcut siralamam 1136

Son düzenleme:
641. sıradayım. Benden önce 453 kişi civarı yerleşmiş.Yani 200. sıraya falan düştüm.

Arkadaşlar ilk binde tercih yapmayan kişileride hesaba katmalısınız.

85.55 Puanla ortaöğretimden memurluk kadrosu gelirmi diğer atamada?

arkadaşlar malum dün ekpss yerleştirmeleri açıklandı 91 puanla en düşük memurluk oldu ben 85,55 puanla atanamadım sadece memurluk yazdım 2. atamada sizce atanabilirmiyim? 1845. sıradayım diğer atamada memur olabilirmiyim?

Hayırlısı inşallah olur ve 83lere de düşer inşallah :( Ben de 83 aldım sadece memurluk yazdım olmadı
İkinciye kaldık

arkadaşım ben atamalardan önce şöyle bir açıklama okumuştum ama çok zor hatırladım bakanımız 2015 yılında çok sağlam bi atama yapacaz diye açıklamıştı ben öyle hatırlıyorum ya da bakalım hayırlısı bilgisi olan biri gelsede bizde rahatlasak

Arkadasım 2. atamadakı alıma baglı buyuk bır ıhtımal gelır. ama sen yınede en sona 5 tane hızmetlı kadrosu yaz derım gecen senekı gıbı 3. alım olmayabılır. bu arada saglık yada meslek lısesı mezunuysan degıl 85 ..50 bıle alsan memur olursun, bız 78 puanla hızmetlı olabılmenın derdındeyken adamlar 52 saglık yada teknıker oluyor .. boyle adalet olmaz olsun

C.doğu evet bu konuya verem olmamak elde değil..
Ben nereden bilebilirdim gittim müzik okudum ve resmen hayatım tepe taklak oldu
Eğer müzik yerine sağlık okusaymışım çoktan atanmıştım.
Müzik oku ve işitme gitsin derken resmen açıkta kal.
Ne okuyayım ki ben şimdi amaan aman

Ali bende ayni durumdayim senin gibi, ve bu kadrolarin aynisi acilirsa, bence memurluk 85 e kadar dusmez... senin onunde 1000 civari insan var.. ve ben kadrolarin artacagina inanmiyorum maximum tahminimr gore 1200 ortaogretim alacaklar,

Arkadaslar ortaöğretimi 88 puan ilk tercihlerde ki kac puanli arkadasa tekabul eder 1. Tercihlerde 95 puanli birine denk gelir mi 1136 sıralamam yani onumde 250 kisi kalmis midir

bende merak ediyorum açıkcası ama bunu tam bilemeyizki hocam mesela 90 üstü alan kaç kişi tercih yapmadı yaptı veya gelmedi bunları bilmiyoruz ama mantıken en az 1000-1200 kişi ileri atmış olması gerekir

Bekim tahminim yeni siralama ilk 500 veya daha az gibi hesap yaptim

1136 siralamayi erittin kardeş:)

Üst Alt