Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretim 7. sınıftan terkim. EKPSS'de eğitim durumum nasıl olmalı?

bekone

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
7
Merhaba arkadaslar ben orta okul 7 siniftan ayrilmistim zamaninda bu siralar yeniden aciktan yazilmistim ve 2 dersim. Simdi bu 5. aydaki kayitlara benim neler goturmem gerekiyor 7. siniftan ayrildigima dair ders notu mu goturmem lazim.vede daha neler gerekiyor kayit icin.

% 40 ve üzeri raporunuzu ve ortaokul/ilköğretim mezunu olduğunuzu gösteren diplomanızı götürmeniz yeterli.

tmm abi anladim teşekkür ederim %60 raporum var o tamam simdi ben 7.siniftan bitirdigim ders notunu mu götürürüm yoksa 5. sinifiynkini mi götürürüm

Ders notu değil ortaokul mezunu oduğunuz için okuldan aldığınız ortaokul diplomanızla gideceksiniz. 7. sınıf ders notu götürmenizin bir yararı yok şu anda okuduğunuz için lise mezunu değilsiniz 8. sınıf olsaydınız ve mezun olabilecek durumda olsaydınız o zaman ekpss sınava girebilecektiniz. Ortaokul diplomanızla ekpss kura başvurusu yapabilirsiniz.

Üst Alt