Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman Müdürlüğü Sınavı'nın iptali talep edilmeli..?

Pozitif+

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşalr Merhabalar

İstabul Orman Bakanlığı'nın yapmış olduğu sınavın iptali için başvurunda bulunulması konusunda dilekçe gönderimi yapılmasını talep etmekteyim.

Engellilerin ulaşım sıkıntısı'nın göz önünde bulundurulmaması ve Sınav merkezlerinde Merdiven sorunu problemi olurken Şehirler arası bir sınav düzenlenmesi'nin oldukça Saçma ve geçersiz bir durum olduğunu gösteren bir dilekçe yazılması düşüncesindeyim.

Ben Dilekçe Konusunda etkili ve caydırıcı bir yazım için Site Yöneticimiz Sn.Bülent Bey'in (Oturanboğa)desteğini rica ediyorum.

Bülent Bey ,
Sizin bu konudaki tecrübe ve bilgilerinizin bizden daha fazla olduğunu düşünerek bu konuda Sitede bir dilekçe örneğinin yayınlanması konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Teşekkürler

Bu durum kazanabilecek olanları olumsuz etkileyceğinden ulaşım sorunu çekenler için ayrı bir sınav talep etseniz olmaz mı?

Baştan yanlış bir uygulama ile başlayan bu sınavın kazananlar için olumsuz etki yaratması muhtemel.
Ancak Sınavın engelliler için düzenlemiş olduğu ve kendi bölgesinde çalışmak istemesi durumunda başka bölgede Sınava davet edilmesi oldukça saçma..
Kimi Zaman İller arası sınav başvuruları bile kabul edilmezken yapılan uygulama anlamsız.
Olaki bu sınavda bağlı bulunduğun bölge'nin dışında bir yerde sınava davet ediliyorsun.

Ayrı bir Sınav talep etmek ne kadar çözüm olur bilmiyorum ama gidenlerin yanı sıra sınava başvuruda bulunupta gidemeyen 300 arkadaşların hakları ne olacak birde bu düşülmeli...

merhaba arkadaşlar bende bu sınava başvurmuştum ama MEB a atanınca götmedim.
Fakat bu kadar lakayit bir kurum görmedim. Pazar sınav var beni perşembe akşam aradılar gelin belgenizi alın die dedim 1 gün kalmış hafta sonu mesaisi yapmıyorsunuz ben şehir dışındayım 1 günde gelemesem sınav hakkım yanıcak neden son gün giriş belgelerini almamız için aradınız die güya gelmişlerde bulamamışlar. posta yolu ile biz yollucas dediler ama malasef son gün belgenizi alın die aradılar bu kadar saçma olamaz. Girmedim ve girenlerden duyduğum kadarı ile çok zor ve sistemsiz bir sınav olmuş.
Herkese hayırlı olsun diyelim. İptal edileceğini sanmıyorum zaten bi sınav yapma için aylarca uğraşıp karar veriyorlar....

Neden sınav yapılmadan iptalı istenmedi yapılınca iptalı istendi?
Onca aydır sınavların ayrı illerde yapılacagını bilmiyormuydu giren arkadaşlar? Bunları bile bile ses etmeyip sınav sonrası iptal istemek akıllara çok soru getiriyo...Uzak yerde olup giremicekler başta itiraz edip gerekli yerlere başvurup merkezi sistem sınavı olsun diyebilirlerdi

Sevgili Büyücü

Sınav giriş belgeleri'nin Sınava 1-2 gün kala gelmesi ve bununda hafta sonuna denk gelmesi İtiraz edilmesi için gerekli bir bahane olabilir mi:confused::confused:

Sınava girş belgesinin geç gelmesi tamam da.Aylardır yazılıp çizildi farklı illlerde başvuru olacağı. başvurular bile farklı illerde yapıldı. Farklı yerde gireceğini bilmiyormuydun yani?

Bir mantıksızlık oldığu doğru, ama hukuki açıdan bir sorun var mı emin değilim. Kurum usulüne uygun olarak "cehennemde" sınava gireceksiniz, başvur yapın, dedi ve isteyenler de başvurusunu yaptı. Sınava girecekler arasında bir haksız rekabet vs. olsa mahkemeye gidilebilir dicem ama, herkes aynı "cehenneme" gittiği için, "bi haksızlık yok".

Pozitif+ benım demek istediğim atamalar olmadan sınava başvuruda bulunup gidemeyen arkadaşlara ayrı bi sınav yapsınlar onlarıda bizimle beraber açıklasınlar ölçsünler tartsınlar bu şekilde o 300 arkadaşın hakları yenmemiş olur.
Ama sınavı iptal etmezler. Gidemeyenler itiraz etsin onları düşünsünler. Neden topu birlik iptal istiyosunuz ki. Sonuçta ogm de engelli memur açığı var. Kazananı alacaklar.

Sınav tarihi yerleri belli olduktan sonra itirz olsa neyse ama şimdk itiraz etmenin altında başka bişeyler düşünürm.....(sınava girmedim dip not)..bunu başka sınvlar için yazsanz dilekçenizi bundan sonra yapılacak sınvlar için daha uygun düşer kanaatndeym..

Üst Alt