Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Organik psikoz engelli raporu alabilir miyim?

trablons

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
82
engelli randevusu aldım mhrs den devlet hastanesine .2.5 yıldır bu illetle boğuşuyorum engel raporu alabilşir miyim? ilaçlara rağmen düzelmi,yor.Asistan doktor yat yatılı kal diyor ama gözleri oyulan adamın videosundan sonra yatmaya korkar oldum öyle işte.Alabilir miyim sizce engel raporu?

Alırsın yuzde 40 gibi bence

Konu başlığı yanlış herhalde, organik olmayan psikoz dimi?
(Evet buna takıldım)

madde@Pickle, yok hocam hiç biri sigara kullanıyorum sadece

@Mustafa788, dostum ben kafayı yemek üzereyim zaten seslereden.Bir meşgale olur engelliden iş bulursam tabi engelli raporu alması var bir de.

@trablons, kardeşim ecel gelirse orda da olsan kaçamazsın burda da olsan.hastalığın seviyesine göre servis servis ayırıyorlar ama risk olarak bahsediyorsan dışarda da cani kaynıyor

@Mustafa788, ne bileyim kardeşim kendimi pek şanslı hissetmiyorum açıkcası uyurken gafil avlanırım gözüm açıkken bir sik yapamaz kimse de pat diye gözlerine basılarak uyanmak o arada ne olduğunu anlamak karşı vermek bunlar zamanlama meselesi .çok zor yani hasarsız atlatmak öyle bir durumda

@Sakar_Şakir_60, hocam korkak olarak kalacaksın derken ne demek istedin

@trablons,
Hayır ne münasebet,ruh ve sinir hastalıkları hastaneleri artık eskisi kadar sorumsuz değil,yarım saatte bir bütün odalar kontrol ediliyor siz uyusanız da.

Yatış yapılıp öyle takip edilmek önerilmiş ise yatarak tedavi alın hiçbir sıkıntı yok.

Ayrıca düzenli tedaviniz varsa 2 sene 2,5 sene yazmışsınız sanırım.. tedavi ile kısmen düzelen %40 rapor verilecektir.

@OğuzHan112, düzelme yok hocam sesler ve görüntüler hala devam.aldım randevu 15 gün sonraya bakalım ne verecekler rapor olarak

Üst Alt