Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Organik olmayan psikoz tanım var EKPSS'ye girebilirmiyim?

Korkmax

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
5
Merhaba sorum:
EKPSS ile atanabilen herhangi bir psikiyatrik rahatsızlığı olan birisi varmı?

Psikiyatrik rahatsızlık engelli sayılıyor mu?Süreç nasıl işliyor?

Bu konuda ne yapmak gerekiyor. Lütfen bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi.

Yüzlerce binlerce insan var çalışan veya emekli olmuş. Sıkıntı yaşamasınız. Siz önce kazanın

@Mustafa 1972 abi bana F29 organik olmayan psikoz tanısı konuldu ben engelli sayılıyormuyum bu tanıda

adı üzerinde engelli kpss. 2 yılda bir yapılıyor ve 100binin üzerinde insan sınava giriyor. alımlar çok az. kontrol şartıyla öğretmen bile olabilirsin hiç korkma sen çalışmaya başla

psikotik bozukluk ( psikoz ) hastasıyım yüzde 45 engelliyim memurum

Organik olmayan psikotik bozukluk tanısı var normal kpssden atanamaz mıyım

@Korkmax, engelli sayılabilmeniz için minimum %40 engelli raporuna sahip olmalısınız. En az 6 aylık tedavi geçmişiniz varsa en kısa sürede MHRS den yetişkin engelliler heyeti için randevu alın ve rapor alın. Rapor çıkması 4 haftayı bulabiliyor. Rahat %40 alırsınız gibime geliyor.

@Gokayonboard, hocam atanırsınızda iş başvuru şartlarını iyi incelemek gerekiyor. Bazı durumlarda sağlık şartı aranıyor.

@Gokayonboard,

akıl sağlığı şartı arayan meslekleri seçemezsin seçersen de sağlık raporunu alamayacağın için hakkın yanar. örneğin arama kurtarma teknisyenliği veya teknikerliği, itfaiye gibi. kolluk kuvvetlerde de çalışamazsın. koruma güvenlik de dahil. onun haricinde düz memurlukları yazabilirsin sorun çıkmaz

@erola

@Ben_Claudius abiler F29 organik olmayan psikoz tanısı var. Ben engelli raporu çıkartabilirmiyim. Çıkardım diyelim, sınava girdim atamalar nasıl oluyor nerden yapılıyor hiç bir şey bilmiyorum. Uzun uzun bana anlatabilirmisiniz bilgim 0.

@anonymous engelli belgesi almak sorun yaratırmı diger yerler için heyet ne soruyor yada nasıl rapor veriliyor. Şartları neler.

engelli raporunu aldın diyelim. ekpss ye başvuruyorsun aile bakanlığı il müdürlüğünde raporunu sisteme işletiyorsun ve ekpss sınavına girdin diyelim. baya baya yüksek bir puan alman lazım malum atamalar hem 1 e düştü hem de az alım var. eğer ekpss kazanamazsan özel sektörde iş bulma imkanında azalacak bu riski de göz önüne almalısın. bir meslek çıkışlı diploman var ise ekpss bu konuda avantajlıdır 80 üstüne bile atanabilirsin. ama düz memurluk veya hizmetli olarak atanmak istiyorsan 90 üzeri puan alman lazım

Üst Alt