Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oranı %90'dan az olanların ÖTV'siz araç alımıyla ilgili çalışmalar var mı?

ramazan68

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
sıfır araba alımında %90 oranın aşağısında kalanlara ÖTV de indirim herhangi bir çalışma var mı?
biz de istiyoruz.orana göre bile de olsa indirim yapılabilemez mi?
avrupa da bu sistem nasıl işliyor bilen var mı?

ÖTV ve MTV indirimi uzun zamandır var. Alacağın rapor dahilinde bu hizmetten faydalanabilirsin.

Medo35;
haklısın ben onu dememiştim.bn kendmden örnek vereyim.özür grubuna göre görme engelliyim.%90 dan az olduğu için oran indrimdn faydalanamıyorm.bilmem anlatabildim mi?

Neden sadece %90 ve üzeri olanlar yararlanıyor onlar engellide bizler degilmiyiz ?

bende onu diyorum..tamam..aynı indirim olmayabilir ama rapora göre indirim yapılablr.

Benim de % 86 raporum var ben de faydalanamıyorum ..

Ya diyorlar ORTOPEDİK engelin olacak ya da % 90 ve üzeri raporun ...

(3.5 YILDIR) Karından Beslenme-Kanser-Tam Yutma Güçlüğü-İşitme Kaybı-Akciğerde Anormal Bulgular-Gözde Kayma-Tam Ağız Kuruluğu ve saymadığım sorunlar ...

3.5 yıldır Ankaraya gidip geliyoruz sürekli otobüsle , milyarlarca para harcadık vs vs .. Ve devletimiz bana ÖTV den faydalanamazsın diyor ...

Where is the Adalet ? Where is the SİSTEM ?

FURKAN_81;

allah sabır versin kardeşim.
inşallh sesimizi duyan birileri vardır.

Üst Alt